Bestik

Bestik er en særlig designdisciplin, og vi har sat os godt ind i vores sortiment for at tilbyde bestik, der ligger godt i hænderne. Her finder du blandt andet hverdagsbestik, udvalgte bestikserier i ekstra høj kvalitet, steakbestik og børnebestik til de mindste. Læs mere nederst på siden.

Bestsellers i Bestik

Bestik skal ligge godt i hånden

Man tænker ikke over, at bestik kan være af en ringe kvalitet, før man får en kniv og gaffel i hånden, som ikke har et ordentligt greb. Hos H.W.Larsen ved vi, at bestik er en særlig designdisciplin, og vi har sat os godt ind i vores sortiment, så du roligt kan regne med at få bestik, der ligger rigtigt i hænderne.

På disse sider finder du blandt andet hverdagsbestik, udvalgte bestikserier i ekstra høj kvalitet, nogle skarpe serier med steakbestik og børnebestik til de mindste. Se vores store udvalg af spisebestik og serveringsbestik på disse sider. 

Gå direkte til serveringsbestik >>

Bestik fra Villeroy & Boch

Siden grundlæggelsen helt tilbage i 1748 har den keramiske producent Villeroy & Boch udviklet sig til at være et internationalt livsstilsmærke. Villeroy & Boch er dybt forankret i den europæiske kultur og har forstået at bevæge sig med tiden og udvide produktsortimentet, samtidig med at identiteten som kvalitetsproducent er blevet bevaret.

På disse sider kan du finde et stort udvalg af Villeroy & Boch-bestik - bestik af rigtig høj kvalitet, som du kan glædes over i mange år. Vi tilbyder knive, gafler og skeer, samt dessertudgaver af de samme. Vælg mellem bestik med en mat eller blank finish. Når du vælger Villeroy & Boch, kan du stole på, at der er tænkt over hver detalje i designet.

Opdag Laguioles steakbestik

Hvis du er på udkig efter steakbestik i den absolutte topklasse, så behøver du ikke lede meget længere. Vi tilbyder særdeles smukt og skarpt Lagouile-bestik, som er anset for at være blandt det bedste bestik i verden.

I den lille franske by Lagouile har der siden 1800-tallet været tradition for at lave folkeknive. Laguiole er i dag dog blot en overordnet betegnelse for knive, der kommer fra området, fra forskellige producenter. Man kan se på en kniv eller gaffel fra Lagouile, at der ligger en håndværksmæssig stolthed med langstrakte rødder bag designet.

Bestikopbevaring til hjem og storkøkkener

I private hjem har de fleste deres bestik i skufferne i køkkenet. I et storkøkken skal bestikket helst skal være placeret ude i kantinen eller inde i restauranten. Vi har derfor også et varieret udvalg af bestikopbevaring, så det rene bestik kan blive opbevaret på den måde, der er mest praktisk for netop dig/jer.

Mange kantiner benytter sig af en plastikbeholder, da den kan rumme et stort antal af knive, gafler og skeer, så personalet ikke hele tiden skal gå at fylde op, når der er mest travlt. Vi anbefaler at købe noget bestikopbevaring (og bestik!), som matcher det antal, der kommer og spiser, så I kan holde jeres fokus på madlavningen og kontakten med gæsterne. 

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>