Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Bestik

Her finder du bestik fra kendte brands som Villeroy Boch, Gense, Laquiole, Robbe Berking og mange flere - Se mange flere serier på vores webshop.

Bestik, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Bestik

Bestik

Du tænker ikke over, at bestik kan være af en ringe kvalitet, indtil du får en kniv og gaffel i hånden, som bare ikke har et ordentligt greb. Vi hos H.W.Larsen ved, at bestik er en stor videnskab, hvorfor vi har sat os godt ind i vores store sortiment, så du ikke kommer til at sidde med en kniv og gaffel, der ikke føles rigtigt i hånden. Du kan se vores store udvalg af bestik her på siden, og ydermere har vi også bestik til anretning, bestikholdere og meget andet. 

Bestik er ikke blot bestik 

Når du er på jagt efter det helt rigtige bestik til dit hjem eller til din arbejdsplads, så finder du hurtigt ud af, at bestik ikke blot er bestik. Bestik er en stor videnskab, som H.W.Larsen kan være dig behjælpelig med igennem vores mange års erfaringer. Vi har nemlig både almindeligt bestik, udvalgte bestikserier i høj kvalitet, nogle skarpe serier af steakbestik og børnebestik til de mindste.

Alt dette kan du finde på vores webshop og i vores butikker, hvor vi også er klar til at vejlede i valget om, hvilket bestik der er bedst for dig. Vi har et stort udvalg, så vi er sikre på, at vi rammer alles forventninger til et bestik. Der vil derfor også være et bestik til dit hjem eller dit storkøkken. 

Bestikserier hos H.W.Larsen

Vi har mange forskellige slags bestik, idet den ene bestikserie kan føles rigtig for én kunde, mens en anden bestikserie føles mere rigtig af en anden kunde. Vi har derfor et stort udvalg, så du kan finde det bestik, der ligger allerbedst i din hånd. Du kan finde bestikserier fra blandt andet Villeroy & Boch samt Picard & Wielpütz, som er nogle kvalitetsmærker til en god pris.

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch er et brand med flere hundrede år påbagen. Siden grundlæggelsen helt tilbage i 1748 har den keramiske producentudviklet sig til at være et internationalt livsstilsmærke. Som meget få andrepremium-mærker er Villeroy & Boch dybt forankret i europæisk kultur. Og påden måde har brandet forstået, hvordan man bevæger sig med tiden, men stadigbevarer sin identitet. Villeroy & Boch producerer innovative og stilfuldeprodukter til at forbedre folks liv, give løbende inspiration og åbne nyehorisonter for virkelig personlig indretning.

De kan i dag prale af at værerepræsenteret i mere end 125 lande fordelt i hele verden, og deres fokus liggerpå bade-, wellness- og bordserviceprodukter. Innovativ styrke,designkundskaber, rødder, ægthed og konsistent strategisk tilpasning tilkravene på de nationale og internationale markeder – alle disse begreber ergrundlaget for Villeroy & Bochs stærke markedsposition. Her har videdikeret en hel side til bestil fra Villeroy & Boch, så dyk ned i dag og købnyt hjem til køkkenet.

Villeroy & Boch-bestik

Hos H.W. Larsen har vi samlet et stort udvalg af bestik fradet populære og anerkendte Villeroy & Boch. Trænger dit nuværende derfortil en udskiftning, så kan du herfra regne med at få fingrene i et fantastiskkvalitetsbestik, som du kan have glæde af i mange år. Der er ingen tvivl om, atbrandet har helt styr på designet, og derfor finder du kun bestik fra Villeroy& Boch, hvor der er taget højde for hver en detalje.

Vi tilbyder bådeknive, gafler og skeer her på siden, samt dessertudgaver af samme. Vælg et mateller blankt bestik, og mangler du ligeledes en kagespade, så kan vi også klaredet. Du finder bestik fra flere af deres smukke serier, og her betaler du kunfor det antal, du har brug for. Du får selvfølgelig mængderabat, så jo fleregafler du har brug for, desto billigere bliver de pr. stk.

Til et indbydende middagsbord er det utrolig vigtigt med flotservice, og det gælder også bestikket. Med bestik fra Villeroy & Boch erder garanti for et eksklusivt look, som du kan imponere dine gæster med. Findderfor det bestik, du bedst kan lide og bestil det hjem fra H.W. Larsen i dag.

Køkkenudstyr og service fra kvalitetsbrands

Vi er meget stolte af at kunne præsentere så stort oganerkendt et brand som Villeroy & Boch, men det er blot et af rigtig mange.Vores udvalg af køkkenudstyr og service er nemlig spækket med stærke brands,der helt sikkert vil leve op til dine forventninger til både kvalitet ogdesign. Smut derfor forbi hele vores udvalg af bestik og opdag mærkersom Gense og Laguiole.

Ud over bestik kan du også finde alt i køkkenredskaber,køkkenmaskiner, badeudstyr, gryder og pander. Hvad end du er nybegynder ikøkkenet eller har stor erfaring med madlavning, så er nyt udstyr altidspændende. Og det gælder om at have udstyret på plads, hvis du vil have debedste forudsætninger for at imponere vennerne med dine gastronomiske evner.Madlavningen bliver desuden noget nemmere og sjovere, og netop derfor bør duikke holde dig tilbage, men i stedet kaste dig over de mange muligheder du finderher hos os.

Uanset hvilket bestik du falder for, så kan du glæde dig tilat modtage det i løbet af kun 2-5 hverdage. Du får samtidig fragten med heltned fra 29 kr. med GLS.

Det ser oftest mest professionelt ud at have det samme bestik, hvorfor vi anbefaler, at du overvejer at vælge en bestikserie. Du kan finde bestikserier i mange forskellige prisklasser, og det er ikke altid den højeste prisklasse, der ligger bedst i hånden. 

Bestikopbevaring til hjemmet og storkøkkenet 

De fleste privatkunder har deres bestik i skufferne i køkkenet, hvilket kan være svært at realisere i et storkøkken, hvor bestikket jo helst skal være ude i kantinen eller inde i restauranten. Vi har derfor også et udvalg af bestikopbevaring, så det rene bestik kan blive opbevaret smartest. Du finder både et udvalg af fletkurve samt den mere traditionelle plastikbeholder til bestikket. 

Mange kantiner benytter sig af en plastikbeholder, idet den kan rumme et stort antal af knive, gafler og skeer, så personalet ikke hele tiden skal gå at fylde op, når der er mest travlt. Vi anbefaler derfor at købe noget bestikopbevaring, som matcher det antal, der kommer og spiser, så I kun skal fokusere på madlavningen. 

Bestik på tilbud 

Mange mærker laver oftest nye udgaver af deres bestik, hvorfor du kan være heldig at finde noget bestik på tilbud, hvis det er lige meget for dig, om bestikket ikke er den seneste model. Du kan også finde nogle af vores bestikserier til en fast, lav pris, hvilket kan være værd at vælge, hvis du står og mangler et godt bestik til en lav pris. 

H.W.Larsen tilbyder også prisgaranti, hvilket er en fordel for dig, så du kan få dine varer til den laveste pris på markedet. 

Bestik til anretning 

Hvis du går med en lille anretter i maven, som elsker at få maden til at se ekstra lækker ud igennem en smuk anretning, så tag et kig på vores udvalg af anretningsbestik. Vi har noget sjovt og skævt anretningsbestik, som kan være med til at bidrage til noget æstetisk på tallerkenen samt en smuk borddekoration. Du kan blandt andet lave en lille appetizer eller en dessert ved hjælp af anretningsbestik, så du får et anderledes resultat, som kan ende ud i at se mere indbydende ud. Uanset om du arbejder professionelt i et køkken eller blot elsker at lave mad, er det vigtigt at huske på, at vi spiser med øjnene. Derfor er anretning – herunder også anretningsbestikket – en stor del af måltidet.

Køb dit næste bestik hos H.W.Larsen 

H.W.Larsen er klar til at hjælpe dig hen mod det rette valg af bestik til dit eget køkken eller til arbejdspladsens storkøkken. Vi har mange års erfaring inden for køkkenredskaber, og vi vil derfor kunne yde en professionel service og vejledning, som du kan have brug for, hvis du eksempelvis vakler mellem to bestikserier. Du vil både kunne få en professionel rådgivning i en af vores butikker eller igennem vores chat her på webshoppen. 

Vi vil være blandt de allerbedste forhandlere af køkkenredskaber, og ikke mindst vil vi være jeres foretrukne valg, hvorfor vi går højt op i kvalitet og ikke mindst en god og professionel service. Vi bestræber os hele tiden på at udvikle os og forbedre os, så vi kan levere det bedste og mest rigtige bestik til dig og dine behov. 

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W.Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>