Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Fade, bakker og serveringsbræt

Kom til fadet! Vi har et enormt udvalg af fade i rustfrit stål og engangsfade- Elegante, blanke og flotte - lige til at servere!

Fade

Fade er sådan en ting, der hører sig til i alle køkkener, ogsom alle kan have brug for. Med fade kan du servere en middag smukt ogindbydende for dine gæster, og det er desuden nemt at smide fadet i ovnen, hvisdu skal holde noget mad varmt. Men på fade kan du servere både kold og varmmad, og der er mulighed for at være kreativ med anretningen, så du rigtig kanimponere dine gæster.

Mad, der er serveret på flotte fade, er meget bedrerepræsenteret. Det ser lækkert ud, og så er det også noget flottere, end athave store gryder og pander stående midt på bordet. Vi spiser nemlig ikke kunmed munden og maven, men i høj grad også med øjnene, og maden bliver noget mereappetitlig, hvis der er tænkt over anretningen. Har du stået i køkkenet itimevis og forberedt den skønneste middag, så vil du også selv opleve, at deter mere tilfredsstillende, når dit hårde arbejde bliver præsenteret flot.

Detvil være lidt ærgerligt, hvis dine fantastiske kokkeevner blot bliverfremstillet i kedelige gryder, der slet ikke lader maden komme til sin ret.

Smukke fade til servering

Vil du gerne gøre et godt indtryk på dine gæster, så er deringen tvivl om, at middagen skal serveres på flotte fade. Men det erselvfølgelig ikke kun i festlige anledninger, at du med fordel kan hive fadenefrem fra gemmerne. Når du selv engang imellem mangler lidt motivation til at fåbikset aftensmaden sammen, så kan det gøre en forskel, hvis du serverer madenflot – også selvom du kun skal servere det for dig selv. En velanrettettallerken er bare meget mere spændende.

Hos H.W. Larsen tilbyder vi et stortudvalg af fade til servering eller hvad end, du skal bruge dem til. Vi har fadei et væld af former og størrelser, og du kan derfor vælge dem i både runde,firkantede og ovale, samt i store og små, så de kan rumme lige præcis det, duhar i tankerne. Vores forskellige fade finder du i både rustfrit stål og træ,og du kan også finde engangsfade i udvalget, hvis du fx skal bruge en god staktil en bestemt begivenhed. Træ og naturmaterialer har inden for de sidste år for alvorvundet igennem i indretningen, og det betyder også i køkkenet.

Derfor kan dufinde et flot udvalg af serveringsfade i træ her på siden. Det smukke oliventrækommer med tydelige årer og changeringer i farverne. Alle fadene i træ ersamtidig også forskellige, eftersom der arbejdes med naturmateriale, og de fåsbåde med og uden greb. Serveringsfade i træ er utroligt elegante, og især tapaser populært at servere på træfade og -skærebræt.

Køb dit nye fad hos H.W. Larsen

Her på siden finder du et udvalg af fade til både hverdag ogfest. Vælg nogle fade, der passer til resten af dine køkkenting. Måske har dusvært ved at se, hvorfor du skal investere dine penge i fade? Kan det virkelighave så stor betydning, hvordan du serverer maden?

Vores svar er selvfølgeligja. Og når først du har forsøgt dig med en unik og storslået anretning, så kandu både se og mærke forskellen. Det kan være en god ide at have flere fade tilrådighed, og gerne i forskellige størrelser. Når du handler her på siden, såtilbyder vi altid levering inden for 2-5 hverdage, og vitilbyder fragt fra 29 kroner med GLS.

Du er også altid velkommen til at kiggeforbi en af vores fysiske butikker, som vi har placeret i København og Brøndby.Her kan du se alle vores fade tæt på og muligvis blive klogere på, hvad der vilvære det bedste valg for dig. Find et hav af flotte fade her i vores webshop.Vi er sikre på, at du godt kan finde et fad eller to, du vil synes om.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W.Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>