Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Bakker, fade og serveringsbrætter

En god serveringsbakke kommer ofte til gavn uanset lejligheden, og om det er hverdag eller fest. Gå på opdagelse blandt bakker, fade og serveringsbrætter i forskellige størrelser, former og materialer. Vi håber, du finder det, du mangler. Læs mere nederst på siden.

Bakker, fade og serveringsbrætter til alle behov

Morgenmad i sengen, snacks midt om natten eller middag ude i haven? En bakke er en genial assistent og kommer ofte til gavn uanset lejligheden, og om det er hverdag eller fest. Med en serveringsbakke bliver det så nemt at tage flere ting ad gangen ud af et værelse og ind et andet, først ved serveringen og så igen når der skal ryddes op.

På denne side finder du store og små bakker med eller uden håndtag, flotte fade og smukke serveringsbrætter i mange forskellige materialer til servering af det hele. Her finder du også nogle mere specielle produkter, fx et skaldyrsfad og et stativ til dette. Vi har desuden engangsfade, hvis du har brug for et større antal fade til en særlig lejlighed, men ikke har brug for en stor mængde fade, når festen er slut.

Gå på opdagelse blandt produkter av træ, melamin, stål, skiffer og porcelæn. Vi håber, du finder det, du mangler.

Store, små, runde og firkantede bakker

En klassisk, rund bakke er god, hvis der skal serveres på et rundt bord, og en firkantet til et firkantet bord. Når man serverer snacks, mad eller drikkevarer på en rund bakke, kan det også give en lidt mere festlig stemning, hvis du kombinerer bakken med en tallerkenskjuler, der også kan bruges til at overraske dine gæster med. Se vores tallerkenskjulere her >>

Man behøver dog ofte ikke vælge bakker særlig omhyggeligt, for uanset form og størrelse, så finder man altid god brug af en bakke. Store bakker er selvsagt meget praktiske, da de jo kan rumme meget. Store bakker er derfor uundværlige, når mange mennesker er samlet til fester og højtider. De er selvsagt også en nødvendighed at have på hoteller, restauranter, caféer og i kantiner.

Men derhjemme kan det også blive for stort og klodset, hvis der bare skal hentes lidt snacks på en bakke. Mindre bakker og serveringsbrætter er meget flotte at servere fx ost, oliven og andre snacks på, men også til at opbevare småting på for at skabe mindre rod i hjemmet. De er også gode til at stille fx fyrfadslys på eller småting på badeværelset som vatpinde, duftlys og vatrondeller eller måske tandglasset og tandpastaen?

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>