Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kurve og poser til brød og andet godt

Find din nye kurv til brød med alle forskellige længder, små kurve til portionsservering - eller tænk kreativt, og brug en kurv til præcis, hvad du vil. Læs mere nederst på denne side.

Kurve og poser til brød, frugt og alt muligt andet

Vidste du, at kurvefletning er et af verdens ældste håndværk? Mennesker har flettet og brugt kurve i tusindvis af år, helt tilbage til en gang i stenalderen. I dag findes kurve i mange modeller og i mange forskellige materialer, der alle har deres fordele, alt afhængig af ens individuelle behov og personlige smag.

Kurve i alle mulige formater

Vi fører blandt andet kurve til lange brød som baguetter og små kurve til servering af mindre portioner, men mange af vores kurve behøver på ingen måde udelukkende bruges til brød. Måske er du gået over til en mere brød-fri livsstil? Eller så har du bare brug for smart opbevaring af noget andet.

Tænk kreativt, og overvej, om du har brug for en ny kurv til servering eller opbevaring af fx frugt, grøntsager, kager, slik, olie- og vineddike-flasker, en plante, tøjklemmer eller bare alle de der forskellige ting, der altid ender med at ligge og flyde forskellige steder i hjemmet.

Naturmaterialer vs. syntetiske

De klassiske brødkurve lavet af naturmaterialer er flotte, og organiske materialer er som udgangspunkt det miljørigtige valg sammenlignet med plast. Plastkurve er til gengæld et meget praktisk valg, da plastkurve er nemme at holde rene og fx kan komme i opvaskemaskinen. Mange plastkurve er i øvrigt designet, så de næsten ser ud som naturkurvene.

Vi fører også brødkurve lavet af metal, der passer godt ind i hjemmet, der er indrettet i en moderne, minimalistisk stil. Disse kurve er ligeledes nemme at holde rene, da tåler at komme i henholdsvis opvaskemaskinen.

Hvis du ikke er til det klassiske kurvelook, tilbyder vi også et fint udvalg af flotte, moderne brødposer, der også står smukt til den moderne indretning. Brødposer i stof kan naturligvis vaskes i vaskemaskinen, hvilket gør dem nemme at holde rene.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>