Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Brødkurve

Er der krummer i dig? Et ordentligt brød, skal have en ordentlig brødkurv. Vi har et kæmpe udvalg af brødekurve, der går som varmt brød. Runde, ovale eller firkantede i alle nuancer. Med eller uden klæde.

Brødkurve

Hos H.W. Larsen har vi et bredt udvalg af brødkurve, der sørger for let opbevaring og flot servering, hvad end det er hjemmebagt eller hjemmebragt brød. Vi har også et stort udvalg af brødknive, som du kan finde her.

 

Brødkurve i flet

Hvis du, ligesom os, ikke finder den halvtomme rugbrødspose eller den ødelagte bagerpose særlig køn på spisebordet, er en brødkurv i flet lige noget for dig. Brødkurve i flet er utroligt flotte at se på, og de egner sig perfekt til servering, da brødkurven er åben og let at tage fra - og så kan dine gæster selv sende kurven rundt.

Du kan finde brødkurve i både træ og plastik i forskellige størrelser og former på vores side. Plastflet er det mest praktiske, da det er lettere at rengøre, men træflet giver brødkurven en anden tekstur, hvilket giver et flot naturligt udseende.

Udover at være flot og dekorativ, er brødkurve i flet også praktiske. Man kan nemlig købe klæder til nogle brødkurve, som sørger for, at krummerne bliver i brødkurven. Har din brødkurv intet klæde, kan en serviet også bruges til at holde krummerne på den rigtige side af brødkurven. 

 

Brødkurve i stål

Vi forhandler også brødkurve i stål, som passer godt ind i de fleste nye og mere moderne hjem. Skulle du ende med at købe en brødkurv i stål, skal du ikke spekulere på rengøringen, da den kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Man kan som regel også rengøre den ved at skylle den i varmt vand.