Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kurve og poser til brød og andet godt

Find din nye kurv til brød med alle forskellige længder, små kurve til portionsservering - eller tænk kreativt, og brug en kurv til præcis, hvad du vil. Læs mere nederst på denne side.

Kurve til alt, du ønsker

Vidste du, at kurvefletning er et af verdens ældste håndværk? Mennesker har flettet og brugt kurve i tusindvis af år, helt tilbage til en gang i stenalderen. I dag findes kurve i mange modeller og i mange forskellige materialer, der alle har deres fordele, alt afhængig af ens individuelle behov og personlige smag.

Tænk kreativt

Vi fører blandt andet kurve til lange brød som baguetter og små kurve til servering af mindre portioner, men mange af vores kurve behøver på ingen måde udelukkende bruges til brød. Måske er du gået over til en mere brød-fri livsstil, eller så har du bare brug for smart opbevaring af noget andet. Tænk kreativt, og overvej, om du har brug for en ny kurv til servering eller opbevaring af fx frugt, grøntsager, kager, slik, olie- og vineddike-flasker, en plante, tøjklemmer eller bare alle de der forskellige ting, der altid ender med at ligge og flyde forskellige steder i hjemmet.

Fordele ved kurvenes materialer

De klassiske brødkurve lavet af naturmaterialer er flotte at se på, og organiske materialer er som udgangspunkt det miljørigtige valg sammenlignet med plast. Plastkurve er til gengæld et meget praktisk valg, da plastkurve er nemme at holde rene og fx kan komme i opvaskemaskinen. Mange plastkurve er i øvrigt designet, så de næsten ser ud som naturkurvene. Vi fører også brødkurve lavet af metal og tekstil, der passer godt ind i hjemmet, der er indrettet i en moderne, minimalistisk stil. Disse kurve er ligeledes nemme at holde rene, da tåler at komme i henholdsvis opvaskemaskinen og vaskemaskinen.

Find din nye kurv hos H.W. Larsen

Nu har du måske fundet den kurv, du ledte efter. Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.