Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kander og karafler

Stil en kande eller karaffel med vin eller vand frem på bordet, så er det elegante udtryk godt på vej. På denne side finder du også termokander, stempelkander, tekander og små kander til mælk og fløde. Læs mere nedenfor.

Kander, karafler og termokander til kolde og varme drikke

At servere vand og andre kolde drikke fra en rigtig pæn kande eller karaffel føles ekstra lækkert. Find din favorit blandt kanderne og karaflerne i vores brede sortiment. Vi har også et stort udvalg af fine, mindre kander til mælk og fløde. Tilbyd dine gæster mælk til kaffen i en dekorativ kande. Det bliver med garanti værdsat.

Det er serveringen, der gør det!

Noget så simpelt som almindeligt postevand bliver mange gange mere tiltalende, hvis man blander det med nogle isterninger og hælder det op i flotte glas fra en flot kande eller karaffel. Stil en kande eller karaffel med vin, vand eller noget tredje frem på bordet eller bardisken, så er det elegante udtryk godt på vej.

Kander til varme og kolde drikke

Her på siden finder du også almindelige termokander, stempelkander og tekander. En stempelkande giver dig frisk kaffe på få minutter, og brygningen giver kaffen en karakterfuld smag, takket være det lidt grovere filter. Skal du have kaffen med, eller du vil lave kaffen i forvejen og holde den varm indtil servering, skal du bruge en termokande.

En termokande kan desuden bruges til at holde kolde drikkevarer kolde. Der er to vægge i en termokande, og mellem disse er der et vakuum. På den måde forhindres varmen eller kulden inde i kanden fra at slippe ud. Er der mange ved bordet, fx ved en buffet, er termokander med pumpefunktion eller dispensere meget praktiske. De rummer en stor mængde af drikkevaren og er nemme at fylde koppen fra. 

Se vores dispensere her >>

Husk at du skal have separate termokander til kaffe og andre drikke, da kaffesmagen følger med, hvis du bruger termokanden til andre drikke, fx kogt vand til the. 

Ledte du efter en saucekande eller en oliekande? Den finder du her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>