Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Smøreknive

Smøreknive er for mange blandt de vigtigste redskaber i køkkenet, og man kan næsten ikke have for mange af dem. Læs mere nederst på denne side.

Smørekniven - køkkenets hverdagshelt

Der er et navn for den proces, der får nybagt brød til at smage og dufte så indbydende. Det er en kemisk proces, der kaldes for maillardreaktion. Når brødet opnår en temperatur på over 140 grader inde i ovnen, sker der et samspil mellem proteiner, kulhydrater og fedtsyrer, som afgiver den nærmest magiske duft af nybagt brød – og får os til at række ud efter brødets anden halvdel, smørret.

Smøreknive er for mange blandt de vigtigste redskaber i køkkenet, og man kan næsten ikke have for mange af dem. De er hele tiden i cirkulation, for smøreknive er jo ikke kun til glæde på morgenbordet, men også fx når du serverer brød som tilbehør til maden, eller du har taget et nybagt brød ud af ovnen og lige skal have en prøve, når du skal smøre en madpakke, eller snupper en mellemmad ... og en natmad ... Og så videre.

En god smørekniv skal være effektiv til hurtigt at smøre brødet med smør eller andet blødt pålæg uden at ødelægge brødet, også hvis det er et blødt brød som fx franskbrød. Og så skal den være behagelig at holde i. I vores udvalg finder du funktionelle smøreknive af høj kvalitet i forskellige træsorter og i rustfrit stål, og uanset hvor fast eller fleksibelt, bladet skal være, så kan du helt sikkert finde en model i vores sortiment, der imødekommer dine behov og ønsker.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>