Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Bestikopbevaring

Den bedste måde at sørge for, at køkkenet er praktisk at arbejde i, er at sørge for, at det er velorganiseret - ved at der er tilstrækkeligt gode opbevaringsløsninger til alt fra mad til køkkenredskaber. Læs mere nederst på siden.

Bestikopbevaring - få plads til alt bestik

Uanset om du køber ind til et privat eller et professionelt køkken, kan du sandsynligvis nikke genkendende til, at man altid kan bruge mere plads i køkkenet. Og den bedste måde at sørge for, at køkkenet er praktisk at arbejde i, er at sørge for, at det er velorganiseret - ved at der er tilstrækkeligt gode opbevaringsløsninger til alt fra mad til køkkenredskaber.

Opbevaringsløsninger til private og professionelle

På denne side finder du bestikkasser og bestikkurver i forskellige designs og størrelser, så du kan vælge efter, om bestikket skal ligge fremme synligt eller opbevares i en skuffe eller et skab. Hvis der er behov for at kunne køre bestikkurven eller -kassen i opvaskemaskinen, har vi flere størrelser i plast - hvilket kan være særlig praktisk på restauranter, kantiner og caféer. På den måde, kan du vaske bestikket og bestikkurven op i samme ombæring, og så sætte det på plads, når maskinen har klaret rengøringen og aftørringen.

Se også vores produkter til madopbevaring her >>

Vi har også flere flotte opbevaringsløsninger til bestikket, hvis det skal stilles frem på spisebordet, hvor folk selv tager af bestikket, eller hvis hjemmet er indrettet med bestikket fremme på køkkenbordet eller en hylde. På den måde får du også en mobil opbevaring, hvor du kan flytte bestikket efter behov.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>