Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Tuscher, papirskilte og etiketter

Tuscher lavet til kridttavler giver et skarpt udtryk, holder tavlen som ny længere - og teksten er nem at fjerne. Mange af tuscherne kan også bruges på glas, metal, plast, porcelæn og spejle. Læs mere nederst på siden.

Tuscher - nu kan alle skrive flotte skilte

Hvis du har investeret i en kridttavle, fx til at fremvise en menu eller til at bruge som en praktisk, stor huskeseddel hjemme i køkkenet, vil fornøjelsen blive større, når du skriver på den med tuscher. Tiden, hvor man brugte traditionelt kridt på kridttavler er ved at være forbi, og heldigvis for det. Det er meget flottere at skrive med tuscher end med kridt, og resultatet bliver mere letlæseligt.

Tuscher giver tavlen længere holdbarhed

Tuscher lavet til kridttavler giver dels et meget skarpere udtryk og hjælper dels med at holde tavlen som ny længere. Da du får en skarpere, mere tydelig linje med en tusch lavet til kridttavler, betyder det, at du ikke behøver at presse lige så hårdt som med kridt, hvilket sparer tavlen for unødvendig slitage.

Nemme at skrive med - nemme at fjerne igen

Tuschteksten er samtidig nem at fjerne igen - enten med en klud og almindeligt vand til ikke vandfaste tuscher eller med en klud eller svamp og et specielt rengøringsmiddel til vandfaste tuscher. Hvis du skal bruge tuschen på en kridttavle, der skal stå udenfor, er det en god idé at bruge vandfaste tuscher, der holder til både regn og sne. Du finder rengøringsmiddel til vandfaste tuscher på denne side.

Til tavler, etiketter, skilte, glas og kopper

Mange af vores tuscher er ikke kun specialiseret på kridttavler - de kan bruges til alt muligt, fx til at skrive på glas, metal, plast, porcelæn og spejle. På den måde kan man virkelig slippe kreativiteten løs uventede steder og overraske med de budskaber, man vil formidle, fx ved at skrive et tillæg til menuen på et spejl - eller derhjemme ved at ønske nogen en god dag på yndlingskoppen, når de står op som den første.

Her på siden finder du også et udvalg af papirskilte, selvklæbende folie og etiketter, der kan bruges til det, du markerer dem med, fx som prisskilte, til at vise hvad en vare er - eller til at organisere hjemmet med ved at markere beholdere i køkkenet, børneværelset eller noget tredje.

Hvad bruges hver størrelse til?

Afhængig af, hvordan du holder tuschen mod underlaget, kan du skrive med den smalle eller tykke side. Derfor er størrelserne angivet X-X.

De mindste tuscher er 1-2 mm og bruges til meget lille tekst på fx etiketter og til fine detaljer.

Den næste størrelse er 2-6 mm og bruges til mellemstore tavler og til tekst, der ikke er overskrifter, samt til tegninger, som blomster, stjerner og smileyer. Den mellemstore pen er den bedste allroundpen.

Den største tusch på 7-15 mm er god til overskrifter og til tekst på meget store tavler.

Det giver et professionelt udtryk, når man blander de forskellige størrelser og bruger dem sammen med forskellige farver og fx store og små bogstaver til at fremhæve det vigtigste og gøre teksten lettere at læse.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>