Kageruller
Vælg en klassisk kagerulle af træ, en med non-stick-belægning eller en smal rullepind af bambus eller silikone. Læs mere nedenfor.
Popularitet
Rullepind 40 cm Ø4 cm bøg
11162
 
DKK 61,25 / stk inkl. moms
DKK 49,00 ekskl. moms
Rullepind 20 cm Ø4 cm bøg
11163
 
DKK 32,50 / stk inkl. moms
DKK 26,00 ekskl. moms
Kagerulle m/kugleleje træ 45 cm
200164
 
DKK 736,25 / stk inkl. moms
DKK 589,00 ekskl. moms
Kagerulle m. kugleleje 40x8 cm.
221402
 
DKK 811,25 / stk inkl. moms
DKK 649,00 ekskl. moms
Kagerulle m. kugleleje 45x8 cm.
221452
 
DKK 873,75 / stk inkl. moms
DKK 699,00 ekskl. moms
Rullepind med guide ringe 34 cm
67142
 
DKK 148,75 / stk inkl. moms
DKK 119,00 ekskl. moms
Rullepind PE hvid 50 cm
200123
 
DKK 461,25 / stk inkl. moms
DKK 369,00 ekskl. moms
Kagerulle m. kugleleje 30x8 cm.
221302
 
DKK 686,25 / stk inkl. moms
DKK 549,00 ekskl. moms
Kagerulle m. kugleleje 35x8 cm.
221352
 
DKK 748,75 / stk inkl. moms
DKK 599,00 ekskl. moms
Viser 1 til 9 af 9

Sådan vælger du din nye kagerulle

Med en kagerulle får du en flot, flad dej uden at skulle bruge alt for mange kræfter. Vi fører både basic-modeller af træ og med non-stick-belægning med håndtag i begge sider og smallere rullepinder uden håndtag af bambus eller silikone.

Når det skal være nemt

Kagerullen med non-stick-belægning er god til de allerfleste formål og er det indlysende valg, hvis du vil have en kagerulle, hvor du får minimale problemer med dej, der sætter sig fast på overfladen. Belægningen gør det også meget nemt at rengøre denne rulle, og den kræver intet vedligehold. 

Hvis det skal være, som det altid har været

Har du blot brug for at skifte en kagerulle af træ ud med en ny af samme sort? Husk så, at du kan forlænge din nye trærulles levetid ved at rengøre og vedligeholde den rigtigt. En kagerulle af træ tåler for det første ikke opvaskemaskinen, så vask den altid op i hånden. Giv den også et lag neutral madolie nu og da for at vedligeholde træet og forebygge sprækker i træet. Husk også, at du kan vedligeholde rullen med sandpapir, hvis du med tiden vil få den jævne overflade genoprettet.

Vil du arbejde med fondant og marcipan?

Hvis du primært skal bruge en kagerulle til fondant og marcipan, så kan det være fornuftigt at investere i en smallere rulle uden håndtag. Rullepindens design giver dig mere kontrol, mens du ruller marcipan og fondant ud til tynde, ensartede plader. Desuden er det nemt at bruge denne rulle, når du skal løfte det udrullede emne op fra bagebordet og lægge det op over en kage.

Vi fører rullepinder af bambus uden mønster og rullepinder af silikone med mønster, fx til at lave et mønster i dit marcipanlåg eller til at lave mønster i småkager, før du udstikker dem. 

Man kan altid blive bedre til at bage

Er du vild med at bage, så har du nok det primære bageudstyr, så du kan bage lækre kager og dejligt brød - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit bageeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer på bagebordet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>