Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kageruller

Find den perfekte kagerulle i udvalget her

Kageruller

Hvis du er glad for at stå i køkkenet, og ikke mindst ervild med at bage, så er det svært at undvære en kagerulle. Med en kagerulle kandu nemlig få en flot, flad dej helt uden at skulle bruge alt for mange kræfterpå at rulle den. Lori La Deane kastede i 1979 en kagerulle på 907 gram hele53,46 meter. Kageruller kan altså bruges til mange ting, men hvis det ikke ertil en konkurrence, du skal bruge den, så køb en for at udvikle dine bageevner.Historien om en kagerulle går mange år tilbage. Det er etgammel bageredskab, der stadig i dag bliver brugt i stor stil både hosprofessionelle bagere og amatører. Dog kan der være relativt stor forskel påkageruller, og hvilken du skal vælge afhænger typisk af smag og behag. Dykderfor ned i de forskellige muligheder hos H.W.Larsen i dag og find dinfavorit.

Lav den perfekte dej med en kagerulle

Måske ejer du allerede en kagerulle, der efterhånden trængertil en udskiftning efter mange års intens brug. Eller det kan være, du førstfor nyligt er begyndt at eksperimentere med dine kokkeevner og nu har indset,at du ikke kan leve uden en kagerulle. Uanset hvad årsagen er, så synes viselvfølgelig, du skal købe din kagerulle hos os. Her finder du forskelligetyper af kageruller. Du kan vælge en flot kagerulle med non stick-belægning oggreb i rustfrit stål, eller du kan gå med en kagerulle i træ eller bambus. Hvis du ikke vasker din kagerulle op straks efter, at du harbrugt den, så kan den være lidt svær at få ren. Størknet dej sidder nemligrigtig godt fast, og vær derfor også opmærksom på, at ikke alle kagerullertåler opvaskemaskine. Vælger du en kagerulle med non stick, så vil det værenemmere at fjerne dejen.

Køb alt dit bageudstyr hos os

Er du på udkig efter nyt udstyr til din bagning, så erdu kommet til det rette sted. Her tilbyder vi nemlig ikke kun smartekageruller, men også alt lige fra chokoladeforme og kageforme tilsprøjteposer, udstikkere, bageplader og meget andet. Alle vores produkter ernøje udvalgt fra nogle af de mest populære brands på markedet, og det er dingaranti for et godt kvalitetsprodukt, som du kan have glæde af i årevis. Jomere udstyr du har i køkkenet, desto sjovere bliver det at udvikle dine evner,og desto bedre og flottere resultater vil du få ud af det. Vi er glade for, atdu vælger at handle hos os, og derfor sørger vi for at levere dine varer iløbet af kun 2-5 hverdage. Derudover tilbyder vi altid skarpe fragtpriser – såhold dig ikke tilbage, men bestil i dag.