Køkkenruller, toiletpapir og andre papirvarer
Inden for service-, restaurant- og cateringbranchen er hygiejne altid vigtigt. Hos os finder du et udvalg af køkkenruller i mini-, midi- og standardstørrelse samt toiletpapir i jumbostørrelse. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Midirulle 1 lag natur 300 m UDEN hylse
HW6155
 
DKK 57,50 / stk inkl. moms
DKK 46,00 ekskl. moms
Midirulle 1 lag natur 300 m
HW6161N
 
DKK 102,50 / stk inkl. moms
DKK 82,00 ekskl. moms
Køkkenrulle 4 stk. 2-lags
HW6081
 
DKK 67,50 / pk. inkl. moms
DKK 54,00 ekskl. moms
Minirulle luksus 120 mtr. 1 lag til dis
HW6147
 
DKK 52,50 / stk inkl. moms
DKK 42,00 ekskl. moms
Midirulle 1 lag luksus 330 m
HW6168
 
DKK 136,25 / stk inkl. moms
DKK 109,00 ekskl. moms
Kaffefilter t MKM2 Bonamat+BUNN 1000 st
MKM2-FILTER
 
DKK 372,50 / stk inkl. moms
DKK 298,00 ekskl. moms
Viser 1 til 6 af 6

Hygiejne på alles læber

Verden blev som bekendt ramt af den største pandemi siden den spanske syge i 2020. Hurtigt fik vi som gensvar nye rutiner på plads - som at vaske hænder ofte, bruge håndsprit og mundbind og holde afstand ude i det offentlige liv. Pludseligt var hygiejne og renlighed noget alle talte om, da det blev helt afgørende for at beskytte sig selv fra smitte og skåne andre fra at blive syge. Og god hygiejne vil efter alt at dømme blive ved med at være noget, vi er mere bevidste om et godt stykke tid efter, at pandemien med et slag ændrede hverdagen for os alle.

Inden for service-, restaurant- og cateringbranchen er hygiejne naturligvis altid vigtigt. Reglerne for renlighed i de lokaler, hvor mad forarbejdes, tilberedes og serveres er strikse for at mindske risici for alt fra madforgiftning til smittespredning, hvilket vi alle kun kan være taknemmelige for.

Blødt papir som køkkenruller, toiletpapir, servietter og vådservietter har stor betydning for den personlige hygiejne, både privat, på arbejdspladser og i restauranter. Hos os finder du et udvalg af køkkenruller i mini-, midi- og standardstørrelse samt toiletpapir i jumbostørrelse. 

Køkkenruller: Kender du disse lifehacks?

En god køkkenrulle skal selvfølgelig have god absorberingsevne. Og det kan du udnytte til langt flere ting end at tørre dine hænder eller bruge en køkkenrulle som klud. 

  1. Brød, der bliver lagt i fryseren, får øget holdbarhed, hvis du først pakker det ind i køkkenrulle. Papiret absorberer fugt fra brødet og modvirker derfor forekomst af svamp og mug.
  2. Hvis du vil undgå, at dine grøntsager bliver dårlige, før du skal bruge dem, kan du pakke dem ind i køkkenrulle, før du lægger dem ind i køleskabet. Så holder de sig friske i længere tid. Hvis du skyller dine grøntsager, før du lægger dem ind i køleskabet, kan du med fordel også fodre køkkenskuffen eller hylden med et par lag køkkenrulle. Så undgår du at grøntsagerne inviterer til mug og råd.
  3. Det er også effektivt at bruge køkkenrulle til at fjerne overskydende fedt fra friteret eller stegt mad. Læg fx friterede pommes frites på flere lag køkkenrulle og lad det trække i et par minutter før servering. Så får du sprøde fritter, der ikke er fulde af olie.
  4. Du kan også bruge køkkenrulle for at undgå, at gryder, pander og kasseroller går i fordærv ved at oxidere. Tør dem altid grundigt af, før du stiller dem på plads, og opbevar dem med et ark køkkenrulle imellem, hvis du stabler dem.
  5. Har du lavet en suppe, hvor du ikke kan skimme alt overskydende fedt væk, kan du fodre et dørslag med køkkenrulle og si suppen gennem det. Når du så samler suppens væde og fyld igen, vil fedtet have sat sig fast på papiret, så du kan servere en mere appetitlig suppe.
  6. Kan du lide at spise majs direkte fra kolben, så er du bekendt med, hvor svært det kan være at få alle hårene af. Og hvis du er så dedikeret at du lykkes med at få dem alle af, så har du nok brugt en del tid på arbejdet. Men det behøver du ikke, hvis du, i stedet for at trække hårene af med hånden, bruger køkkenrulle. Tag simpelthen et stykke køkkenrulle, gør det fugtigt og gnub det derefter over kolben. Simsalabim!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>