Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Poselukkere, poser, sække og diverse

Find praktiske poselukkere i flere bredder og sækkelukkere, der kan klare selv de største og mest fyldte sække, samt solide og kraftige poser og sække. Her finder du desuden isposer, plastre, elastikker og andet, der er godt at have. Læs mere nederst på siden.

Poselukkere til poser og sække

At lægge noget i en pose eller sæk og lukke den forsvarligt er en hurtig og billig måde at pakke eller komme af med noget på. Og en pose beskytter indholdet mod fugt, støv og skader ved opbevaring og transport. 

Poselukkere af forskellige slags modvirker madspild. Ved at lukke mademballage med en klemme eller tape, øger man indholdets holdbarhed, da luft udefra ikke kan trænge ind i posen eller pakken.

Poseklemmer og poselukkere med tape

Almindelige poselukkere i form af klemmer bør findes i ethvert køkken. De kommer hele tiden til gavn og kan bruges til alt fra at lukke en pose med mel, sukker eller krydderier til at lukke til en åbnet karton mælk eller juice, der skal med på farten.

Automatiske poselukkere, der bruges sammen med tape, bruges til opbevaring, hvor der ikke bruges af indholdet løbende. Den automatiske poselukker kommer forberedt med borede huller, sådan at du nemt kan fiksere den ved en arbejdsstation. Tapen placeres i poselukkeren, hvorefter tapen disponeres ud af lukkeren, drejes rundt om posen og automatisk skæres af. Vi har tape i 9 og 12 mm's bredde.

Sækkelukkere til effektiv lukning af sække

Et drillapparat bruges sammen med kraftige sækkelukkere af plastbelagt stål, der gør det nemt og hurtigt at lukke selv store og tunge sække. Sækkelukkere kan også bruges til meget andet, fx at sætte sammen net og hegn.

Vores drillapparat er 30 cm lang, har et behageligt gummiskæfte og automatisk drillning. Vi har sækkelukkere i 15 eller 20 cm's længde, med 1000 stk. per pakke.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>