Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Vakuumposer

Laver du mad med Sous Vide? Eller vil du blot vakuumpakke fødevarer eller madretter? Ved at bruge vakuumposer til emballering får du madretter eller råvarer, der holder helt op til 5 gange længere, end de ellers ville gøre. Læs mere nederst på siden.

Vakuumposen - en yderst fordelagtig opfindelse

Ved at bruge vakuumposer til emballering får du madretter eller råvarer, der holder i væsentligt længere tid - helt op til 5 gange længere - end de ellers ville gøre.

Vakuummet forhindrer mikroorganismer fra at fordærve maden, da de ikke kan leve i et iltfrit miljø. Når du bruger vakuumposer til opbevaring af din mad, får du desuden mange andre fordele. Da poserne slutter helt tæt omkring maden og fjerner al ilt, bevarer du fx i højere grad - end hvis du blot lægger maden i en beholder - vitaminer og proteiner i maden, også hvis du lægger maden i fryseren.

Vakuumpakning er økonomisk

Desuden betyder den stramme lukning af poserne, at maden fylder meget mindre i fx fryseren, så du får plads til mere mad og kan være bedre forberedt. Det er derfor også mere økonomisk at bruge vakuumposer, for når du vakuumpakker, kan du købe stort ind, lave store mængder mad på én gang for så at opbevare den, til den skal bruges, på køl eller i fryser. Vakuumpakket mad, der har været frossen, tør desuden hurtigere op. 

Vakuumposer i madlavningen

Sous Vide er det smarte system, hvor man bruger vakuumposer i selve madlavningen. Man lægger råvaren, fx et stykke fisk samt stegefedt og krydderier, i en vakuumpose, suger luften ud med en vakuumpakker, og tilbereder maden ved lav, vedvarende temperatur i et vandbad. Sådan bliver maden ens tilberedt hver gang. 

Læs mere om Sous Vide, og se vores Sous Vide-udstyr her >>

Skal du også bruge en vakuumpakker?

Almindelige fryseposer er ikke lavet til at vakuumpakke, så du kan kun vakuumpakke din mad, hvis du bruger rigtige vakuumposer. Find vakuumposer i mange varianter og størrelser her på siden.

Du kommer givetvis ikke særlig langt med blot vakuumposerne, så har du ikke allerede en vakuumpakker derhjemme, er du nødt til også at bestille sådan en med. 

Se vores store udvalg af vakuumpakkere her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>