Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Vakuumposer

Vakuumposer - Du finder dem lige her

Vakuumposer

På denne side kan du dykke ned i vores udvalg afvakuumposer. Vakuumposer slutter helt tæt om maden og fjerner alt ilt, og detbringer flere fordele med sig. Først og fremmest kan der være penge at spareved at købe stort ind og efterfølgende fordele maden i vakuumposer og fryse detned. Ved at vakuumpakke maden, bevarer du i højere grad vitaminer og proteiner,og får derfor mere næring ud af maden, selvom du vælger at fryse det ned. Samtidigforlænger du madens levetid, da vakuummet forhindrer mikroorganismer i atfordærve maden, igen grundet den manglende ilt. Mad der er pakket i vakuumposer, fylder væsentligt mindre ifryseren, og på den måde kan du få plads til meget mere. Samtidig erfødevarerne nemmere at stable, og som regel tør de også hurtigere op. HosH.W.Larsen har vi vakuumposer i flere varianter og størrelser. Find dem du stårog mangler og bestil dem hjem i dag.

Vakuumposer til mad

Vil du gerne vakuumpakke din mad, så kan det kun lade siggøre med de rette vakuumposer. Du kan fx ikke bruge almindelige fryseposer. Hardu før hørt nogen omtale vakuumposer som sous vide? Det er mere eller mindrebare to forskellige betegnelser for den samme ting. Sous Vide er nemlig detbrand, der opfandt det smarte system med vakuumpakker. Har du ikke allerede envakuumpakker derhjemme, så er du nødt til også at bestille sådan en med, ellerskommer du nemlig ikke særlig langt. Det vakuumpakkeren helt konkret gør er, atden suger alt luft og partikler ud af posen, og derfor vil der ikke være andeti posen end maden. Maden er altså fuldstændig forseglet indtil du åbner posenigen.Vakuumpakket mad kan holde sig i helt op til 5 gange længeretid end mad, der ikke er vakuumpakket. Som du nok kan læse, så er der fleregode grunde til, hvorfor du bør forsøge dig med at vakuumpakke din mad. Overvejderfor grundigt, om du skal investere i vakuumposer og en vakuumpakker hos os.Du finder begge dele til skarpe priser lige her.

Køb alt til madlavning hos os

Hvis du er på jagt efter smarte og praktiske løsninger tilmadlavningen, så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig et stort udvalgaf alt lige fra bageudstyr, gryder og pandertil forskellige redskaber, knive og køkkenmaskiner. Alt sammen finder du franogle fantastiske og anerkendte brands, der tilbyder produkter af utrolig højkvalitet, som du kan have glæde af i årevis. Glem ikke, at vi altid tilbyderlevering i løbet af 2-5 hverdage samt billig fragt til et valgfritudleveringssted. Hold dig derfor ikke tilbage, men bestil i dag.