Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Alubakker

Alubakker er praktiske at bruge både i køkkenet og til transport. Med et praktisk låg på dine bakker kan du nemt markere dem, så du hurtigt ser, hvad du har i gemmerne. Læs mere nederst på siden.

Alubakker - gør arbejdet nemt fra start til slut

Alubakker er praktiske at bruge både i køkkenet og til transport takket være deres lave vægt og formmæssige fleksibilitet, plus at de tåler både høje varmegrader og frost. Bakkerne er nemme at stable på hinanden, uanset om maden bliver opbevaret i køleskab, fryser eller en taske. Med et praktisk låg på dine bakker kan du nemt markere dem, så du hurtigt ser, hvad du har i gemmerne.

Brug alubakker rigtigt

Vi har stabile alubakker i mange forskellige størrelser til tilberedning, opbevaring og transport af alt fra saucer og gryderetter til flødekartofler og ris. Mad med højt indhold af syre eller stærke krydderier bør i udgangspunktet ikke tilberedes – og kun opbevares i kortere tid - i alubakker.

Brug også alubakker til at samle saften fra en helstegt kylling eller steg ved at stille en bakke nederst i ovnen eller grillen under tilberedningen. Så får du den magiske smagsgiver til den perfekte sauce. På samme måde kan du bruge alubakker til at beskytte din ovn eller grill fra dryppende fedt. Så slipper du for unødvendig, hård rengøring bagefter.

Vi fører naturligvis også mindre, runde aluforme, der er perfekte til at bage små tærter, tarteletter og andet bagværk. Da fedtet ikke kan trænge ud gennem formenes vægge, vil resultatet blive en maksimalt sprød bund. Desuden gør formenes fleksibilitet, at det er nemt at få bagværket ud af formene.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>