Passersier
Passersier er oftest lavet af stof og bruges til at si væsker over fra en beholder til en anden med maksimal præcision. Læs om andre typer af sier og sigter nederst på siden.
Popularitet
Passersi 24 cm
14824
 
DKK 90,00 / stk inkl. moms
DKK 72,00 ekskl. moms
Passersi
14820_master
 
Fra DKK 86,25 inkl. moms
DKK 69,00 ekskl. moms
Passersi 20 cm
14820
 
DKK 86,25 / stk inkl. moms
DKK 69,00 ekskl. moms
Passersi 28 cm
14828
 
DKK 98,75 / stk inkl. moms
DKK 79,00 ekskl. moms
Passersi 35 cm
14835
 
DKK 102,50 / stk inkl. moms
DKK 82,00 ekskl. moms
Passerstykke 85 x 90 cm.
8585
 
DKK 65,00 / stk inkl. moms
DKK 52,00 ekskl. moms
Passersi 40 cm
14840
 
DKK 111,25 / stk inkl. moms
DKK 89,00 ekskl. moms
Viser 1 til 7 af 7

Sier, sigter & tragte til al madlavning

Skal arbejdet i køkkenet være så effektivt og behageligt som muligt, er det vigtigt at vælge de bedst egnede redskaber. Der er mange opgaver i køkkenet, hvor man har brug for et redskab til at sigte eller si en råvare eller til at hælde væske fra eller over i en anden beholder.

Passersier er oftest lavet af stof og bruges til at si væsker over fra en beholder til en anden med maksimal præcision.

I sektionen Sier, sigter & tragte finder du derudover dørslag, forskellige slags sier, herunder industrisigte, samt forskellige slags tragte og purémøller. De mange varianter er alle er særlig gode til nogle bestemte opgaver. 

Dørslaget - en rigtig praktiker

Hvis du elsker pasta, er dørslaget en nødvendighed i køkkenet. Et dørslag er ofte stort og har relativt store huller på god afstand af hinanden. Derfor kan dørslaget nemt kan bruges til at hælde væsker fra, uden at ingredienserne bliver presset for hårdt mod dørslagets overflade. Dørslaget er også meget praktisk at bruge, når du skal skylle og forberede grøntsager og bær. 

Sier/sigter - forfiner tørt og vådt

Ordene si og sigte er mere eller mindre synonymer for det samme redskab. Redskabet har til sammenligning med dørslaget betydeligt mindre og tættere huller, der adskilles af tråde, oftest lavet af rustfrit stål.

Til gengæld menes der ikke det samme, når man taler om at si eller sigte noget. At si noget betyder at si en væske fri for klumper eller andet, fx en sauce, for at få et helt jævnt slutresultat, mens man sigter noget for at få et fint pudder ud af en tør råvare, som fx mel eller flormelis. Afhængig af hvor finmasket sien eller sigten er, sorteres alt fra melklumper til krydderier, kerner fra frugt og bær, blade og fx hyldeblomster fra. 

Det bruger du purémøller, forskellige specialsigter og tragte til

  • Purémøllen bruges til at purere frugt og grøntsager til mos, grød eller supper. Det er en langt mildere måde at purere på end med en blender, hvilket giver en ensartet struktur og fin smag.
  • Melsigter er specialiserede til at sigte mel, kakao og flormelis med høj præcision, uden at råvaren ender på arbejdsbordet.
  • En spidssigte er særlig god, når du vil sørge for at få en helt fin sauce eller fond, takket være dens høje antal af meget små huller.
  • Og tragten er ret og slet et af køkkenets ydmyge genier. Hvis man fx laver hjemmelavet saft, og skal hælde de dyrebare dråber over på flasker, kan man ganske enkelt ikke klare opgaven til UG uden en tragt.
  • Vi fører også portionstragte, eller saucedispensere, til professionel brug. De er også et suverænt værktøj til dekoration.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>