
Nogle køkkenredskaber er mere nødvendige end andre. Selvom det bestemt kan gøre madlavningen eller bagningen til en endnu sjovere hobby, er det ikke alle, der har brug for en marinadesprøjte, en røgpistol eller en sprøjtepose med 24 forskellige slags tyller.
De bedste køkkenredskaber, dvs. dem, vi bruger ofte og til mange forskellige opgaver i køkkenet, er dem vi lægger mindst mærke til - og det gælder i den grad for skeer og øser. Hvis vi leger, at du ikke havde nogen form for skeer eller øser i dit køkken, ville der være mange madretter, du ikke ville kunne lave med den samme lethed, fx supper, pasta og saucer.
Portionsskeerne er det perfekte redskab til at forme kødboller såvel som falafler. De kan også bruges til al mulig anden mad, der kan være flot eller sjov at servere i kugler, som fx kartoffelmos.
De forskellige størrelser følger logikken, at jo højere det sidste tal er, jo mindre er portionsskeen. 1/24 giver en lille kugle, mens 1/10 giver en stor.
I denne sektion finder du udover portionsskeer også serveringsskeer, skuffeskeer og grydeskeer samt hulskeer og øser. De mange varianter er alle er særlig gode til nogle bestemte opgaver.
Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.
Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>