Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Salt- og peberkværne

Selvom det har betydning, hvilken kvalitet ens krydderier har, vil alle krydderier faktisk smage bedre friskkværnede. Opdag vores store udvalg af klassiske kværne fra blandt andet Peugeot, Zassenhaus og Bisetti. Læs mere nederst på siden.

Salt- og peberkværne i bedste kvalitet

Salt- og peberkværne er et must i ethvert køkken, stort som småt, privat såvel som professionelt. På denne side har vi samlet et stort udvalg af klassiske kværne fra blandt andet Peugeot, Zassenhaus, Crush Grind og Bisetti. Med et par nye, gode kværne får du både et flot, tidløst design ind i dit køkken og mad, der smager af salt og peber, som den skal. På siden finder du også flotte beholdere og bøsser til fint salt og stødt peber, der er gode at have stående på bordet ved alle måltider på dagen.

Kværne giver krydderierne mere smag

Selvom det bestemt har betydning, at man bruger krydderier af en god kvalitet, så vil alle krydderier faktisk smage bedre, når de er friskkværnede. Maden smager derfor bedre og af mere, når du bruger en kværn til salt og peber i stedet for at købe salt og peber, der er klar til brug.

Peberkornene bliver knust i en proces, der tager smagen til et nyt niveau, hvor der er flere nuancer med. Og ved at bruge en saltkværn til groft salt, får du både salt, der smager bedre og har mere saltsmag. Det betyder, at du nemt ender med at bruge mindre salt, når du bruger en kværn, end du ville have gjort med købt, fint salt.

Hvad betaler man for?

Kort fortalt betaler man for holdbarhed, når man lægger lidt flere penge på en salt- eller peberkværn. Keramiske kværne (delen der knuser kornene) er generelt de mest kraftfulde, og de er mere kraftfulde, jo højere temperatur keramikken er brændt ved.

Zassenhaus' keramiske kværne er fx brændt ved 1700 grader, hvorved de opnår en sådan hårdhed, at de kun overgås af diamanter. Så er der altså tale om en kværn, der bare holder.

Og selv om Peugeots peberkværne i stedet bruger rustfrit stål, er de konstrueret med sådan en snilde, at de præsterer effektivt og pålideligt år efter år. Peugeots saltkværne er til gengæld udstyret med keramiske kværne, da salt mod stål betyder rust. Derfor skal man være mere omhyggelig med at bruge Peugeots kværne til det, hensigten er.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>