Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Serveringskar og stativer

Her finder du serveringskar, der giver lidt ekstra charme til serveringen, og nogle der kan holde maden varm længere. Her finder du også praktiske opsatser, stativer og standere og meget andet. Læs mere nederst på siden.

Serveringskar - kander, flasker, kurve og stativer

På denne side har vi samlet et bredt udvalg af serveringskar og stativer til en dekorativ servering af alt fra tilbehør som brød og pommes frites til sauce og champagne.

Gå på opdagelse blandt flotte oliekander og -flasker, klassiske saucekander samt små, dekorative pander, pommes frites-kurve, kasseroller, skåle og spande, der giver lidt ekstra charme til serveringen og kan holde maden varm længere. Vi har også en saucevarmer, der holder saucen varm på bordet efter servering med noget så simpelt som et fyrfadslys.

Her finder du også praktiske opsatser til buffeten, stativer til smørrebrød og supersmarte standere til servering i skåle eller kurve, når der skal mange forskellige tilbehør frem på bordet.

Se også vores udvalg af kurve >>

Servér med manér

Når det skal være lidt ekstra elegant, skal champagnen serveres i en champagnekøler. Find en holder til champagnekølere her på siden. Og hvad med at servere maden under en klassisk tallerkenskjuler? Det bygger en forventning op for dine gæster at få sætte sig til bords ved sine pladser, når maden står skjult under en elegant klokke. Dét er om noget en servering, der signalerer klassiske manérer.

Se vores champagnebowler her >>

En klokke, der er transparent, er oplagt at bruge som låg over et rundt fad, træbræt eller en tallerken med forskellige oste. Så er alle dine yndlingsoste allerede stillet klar under klokken, når du får lyst til dem. 

Se vores serveringsbrætter her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>