Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Snapseglas og shotglas

Her ser du vores udvalg af glas til snaps og shots. Glassene kan sagtens bruges frit til både snaps og shots og ikke kun alkoholiske drikke. Læs mere nederst på siden.

Snapseglas og shotglas - til den lille opkvikker

På denne side finder du vores udvalg af glas til snaps og shots. Mange af glassene kan bruges, uanset om det er en højtid, hvor der serveres snaps, eller om der skal shots i glassene. Det er bestemt ikke kun alkoholiske drikke, man kan bruge sine mindste glas til - de er jo også perfekte til sunde shots med ingefær, gurkemeje, spirulina og meget mere.

Udtryk din kreativitet med snaps

Med snaps er det lidt sådan, at man enten elsker eller hader det. Eller måske har du bare din favoritsnaps, som er den eneste du drikker?

Det kan også være sjovt at lave sin egen snaps, og det giver lidt ekstra finesse til serveringen, at snapsen er hjemmelavet. Det er desuden supernemt at blande en snaps, og så er der jo nærmest ubegrænsede muligheder for, hvor mange forskellige slags snaps man kan lave med fx bær, frugt og nødder smagsat med alverdens krydderier og urter.

Når du har blandet de ingredienser, du synes din snaps skal smage af, skal du bare vente på at alkoholen har trukket smag fra krydderier og andre ingredienser, og så servere din unikke snaps.  Grundreglen er, at jo længere snapsen står og trækker, jo dybere vil smagen blive.

Man kan også give sin snaps en farve ved at blande den med ingredienser som hindbær eller citrusskal. For at give snapsen en farve, behøver du som regel ikke vente mere end ca. en dag. Så får du et mere frisk og dekorativt indslag på bordet. Farverige ingredienser vil selvfølgelig også give snapsen en mere eller mindre kraftig smag, så hvis du farver en købt snaps, skal du overveje, hvad der vil passe sammen med ingrediensens smag.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>