Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Plastglas

Her finder du vinglas, ølglas og vandglas i hårdplast. Når du investerer i god kvalitet, får du plastglas, der ligner ægte glas så meget som muligt og kan bruges mere end en gang. Læs mere nederst på siden.

Plastglas - et praktisk alternativ til glas

På denne side kan du vælge mellem flotte glas af plast, hvis du fx skal holde en stor fest eller til udeserveringen, diskoteket - eller på picnicen eller en sejlads. Vælg mellem elegante vinglas, ølglas og vandglas i forskellige, robuste hårdplastmaterialer som Tritan og Goldplast.

Der er forskel på plastglas

Køber man plastglas i en god kvalitet, får man glas, der ligner ægte glas, så meget som det er muligt. Vores glas er ikke nødvendigvis de billigste på markedet, og de er heller ikke nødvendigvis tiltænkt engangsbrug, da de er så flotte og holdbare, at de sagtens kan vaskes op og bruges igen (vi anbefaler opvask i hånden).

På siden finder du også kander af plast, fx til at have vand stående fremme på en bardisk eller lignende, hvor der er risiko for, at kanden bliver væltet. Sker det, er det bare at tørre det spildte op, fylde på igen og stille tilbage på plads. Uden at nogen kommer til skade.

Hvorfor vælge plast i stedet for glas?

Der er klare fordele ved at bruge glas af plast, særlig hvis der er mange gæster, der bevæger sig rundt over et større område. Når du erstatter glas med plast, fjerner du for det første risikoen for, at nogen skærer sig på knust glas. Derfor er vores plastglas også geniale at bruge på barer og diskoteker, hvor trykket er højt og der bestilles mange drikkevarer. Det giver selvsagt også mindre pludselige situationer, hvor nogen skal rydde op efter den slags uheld.

Og det er nemt for personalet at arbejde med plastglas helt generelt, da de klarer en hårdere håndtering end glas.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>