Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Champagneglas

Find dine nye champagneglas i klassisk eller moderne stil her på siden. Når det kommer til det visuelle udtryk, er der få glas, der er mere elegante end et klassisk coupeglas. Med et moderne fluteglas bevarer du til gengæld champagnens bobler bedst. Læs mere nederst på siden.

Champagneglas i klassisk og moderne tapning

På denne side kan du vælge mellem elegante champagneglas i moderne flute- eller klassisk coupemodel. Det klassiske coupeglas med den brede, lave kumme på stilk skulle ifølge rygtet være formet, som det er, for at efterligne Marie Antoinettes bryster. Om det er sandt eller ej, blander vi os ikke i, men hvis man synes det visuelle udtryk er vigtigt, falder valget nemt på et coupeglas. De er jo så elegante. Glassene er desuden gode til nogle cocktails.

Den store fordel ved i stedet at gå efter et moderne champagneglas, der er fluteformet, er at champagnens karakter overlever langt bedre i et højt, smalt glas, der bliver en smule smallere i toppen. Så er det boblerne, der er vigtigst for dig, vil et fluteglas være det rigtige valg.

Fejr når der fejres skal

Lyden af en springende champagneprop signalerer feststemning som intet andet. Men i glædesrusen sker det, at der bliver åbnet flere champagneflasker, end der ender med at kunne drikkes. Omvendt sker det også, at man lader være med at åbne en flaske champagne, cava eller prosecco, fordi man ikke er tilstrækkelig mange til at drikke en hel flaske forud for en middag eller andet. I begge situationer er en champagneforsegler løsningen med stort L.

Boblerne i flasken bliver bevaret langt bedre, når du lukker en flaske mousserende vin med en forsegler, end hvis du lader flasken stå åben, eller prøver at presse dens prop tilbage på plads, hvilket jo aldrig lykkes helt. Så kan du nyde af et glas champagne, cava eller prosecco igen senere - med bobler.

Se vores champagnepropper her >>

Se også vores champagneskåle og vinkølere her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>