Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Vandglas

På denne side finder du glas til vand, mælk, juice og andre drikkevarer uden alkohol. Vi har både standardglas til lave priser og flottere glas til festlige lejligheder i størrelser mellem 2 og 6,5 dl. Læs mere nederst på siden.

Vandglas - det universelle glas

Et vandglas bliver brugt til meget mere end vand, fx mælk, juice, sodavand og andre ikke alkoholiske drikkevarer. Da man bruger vandglas så ofte, er noget af det vigtigste, at glasset er robust og ikke for småt. Vi har vandglas i forskellige størrelser mellem 2 og 6,5 dl.

Når der serveres vand med eller uden bobler ved siden af andre drikkevarer til mere festlige lejligheder, må vandglasset gerne være lidt pænere end til hverdags. Vi tilbyder både standardglas til særdeles gode priser og mere dekorerede vandglas for at imødekomme alle behov. Tænk på, at et højt glas er bedre til at holde på boblerne i kulsyret vand end et lavere glas.

Finder du ikke dine nye vandglas på denne side, så har vi også et stort udvalg af flotte glas til drinks og cocktails. Mange af glassene kan også bruges som ekstra smukke vandglas.

Se vores drinksglas her >>

Brug ikke dine vandglas til øl

Vidste du, at rester af mælk kan blive siddende i et glas i op til 10 opvaske? Hvis du går op i, at din øl skal være helt fri for indblanding af andre drikkevarer, skal du derfor holde dine ølglas og vandglas hver for sig. Vi har et bredt udvalg af gode ølglas.

Se vores ølglas her >>

Servér med stil

Match dine nye glas med en flot karaffel eller kande til vand og andre drikkevarer. Vi tilbyder et bredt sortiment i mange forskellige designs, så du kan finde det, der passer bedst til din stil.

Se vores kander og karafler her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>