Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Sprøjteposer og tyller

En sprøjtepose kan bruges til alle faste masser, der kan formes på alle tænkelige måder med tyller. Se det store udvalg, og læs mere nedenfor.

Sprøjteposer og tyller – smukt bagværk smager bedre

Sprøjteposer og tyller er virkelig brugbare for alle, der holder af bagning og vil lave det smukkeste mulige bagværk. Med en sprøjtepose kan du både dekorere en lagkage med flødeskum og lave hjemmelavede flødeboller. Eller du kan bruge posen til at fylde dej i forme, fx til cupcakes - og give de bagte cupcakes en flot frosting før serveringen. En sprøjtepose er også det perfekte redskab, når du vil servere mousse og creme i dessertglas på en dekorativ måde.

En sprøjtepose kan med andre ord bruges til alle faste masser, som så kan formes på alle tænkelige måder ved hjælp af tyller.

Slip kreativiteten løs

En tylle kan være lavet af plast eller metal og fås både i mange størrelser og mønstre. Små tyller er perfekte til fx glasur, og store tyller er gode til fx frosting eller kreationer i smørcreme. Det kræver noget øvelse, hvis du vil opnå det optimale resultat, så giv ikke op med det første. Så længe du har gode redskaber og lidt tålmodighed, vil du med tiden kunne kreere virkelig imponerende dekorationer. Mange af vores tyller fås i sæt med mellem 6 og 55 tyller, så du har rig mulighed for at lege med forskellige forme og finde dine favoritter.

Skal din sprøjtepose kunne bruges igen og igen?

De fleste engangssprøjteposer er lavet af en blød plast, der er beregnet til at blive smidt ud efter brug. Det er praktisk og hygiejnisk at bruge engangsposer, men der er også store fordele ved at investere i sprøjteposer, der kan bruges igen og igen.

Genanvendelige sprøjteposer er som regel lavet i en lidt hårdere plast eller stof som fx bomuld eller nylon. Disse poser er ikke kun mere miljøvenlige – de tåler også mere belastning end engangsposerne - og er oplagte at bruge til fx småkagedej. Nogle af de genanvendelige sprøjteposer kan desuden vaskes i vaskemaskine.

Man kan altid blive bedre til at bage

Er du vild med at bage, så har du nok det primære bageudstyr, så du kan bage lækre kager og dejligt brød - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit bageeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer på bagebordet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>