Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Sprøjteposer og tyller

Vores HWL sprøjteposer er i super kvalitet. De tætvævede poser gør dem anvendlige mange, mange gange, passer til alle tyller og så er de lavet, så de samtidig er lette at gøre rene.

Sprøjteposer i bedste kvalitet

Hos H.W.Larsen kan du finde alt det, du har brug for til bagning. Vi ved, hvor vigtigt det er med det helt rette bageudstyr, når du gerne vil lave nogle flotte kager, der kan imponere dine gæster. Der findes umiddelbart to typer af sprøjteposer; engangssprøjteposer og genanvendelige sprøjteposer. De fleste engangssprøjteposer er lavet af en blød plastic, der er beregnet til at blive smidt direkte ud efter brug. Genanvendelige sprøjteposer er som regel lavet i en lidt hårdere plast eller stof som fx bomuld eller nylon. Nogle af disse sprøjteposer kan endda vaskes efter brug, og de kan som regel tåle mere belastning end engangsposerne, og dermed er de oplagte at bruge til småkagedej mm.

Dyk derfor ned i udvalget af sprøjteposer og tyller her på siden i dag. Vi har et stort og varieret udvalg, og dermed har vi helt sikkert en sprøjtepose, du kan bruge.

Find sprøjteposer og tyller her

Sprøjteposer kan bruges til mange forskellige ting i forbindelse med bagning. Du kan bruge dem til at fylde dine kager med kagefyld, fylde cupkagedej i formene, putte frosting på cupcakesne, til flødeskum på lagkagen, til at lave hjemmelavede flødeboller, putte mousser i dessertglas og meget andet. Kort fortalt, kan du bruge sprøjteposen til alle former for faste masser, og de forskellige tyller sørger for, at massen får et helt særligt mønster. En tylle kan være lavet af plastic eller metal, og de fås i mange forskellige størrelser og mønstre. Små tyller er perfekte til fx glasurarbejde, hvorimod store tyller er gode til fx frosting eller kreationer i smørcreme.

Her på siden finder du sprøjteposer og tyller i mange forskellige modeller og designs. Vælg imellem forskellige tyller, der sikrer dig præcist den form og det mønster, du søger til dine kager. Mange af vores tyller fås i sæt, hvor du får alt imellem 6 og 55 tyller. Det er ikke nødvendigvis nemt at få et perfekt resultat med en sprøjtepose. Det kræver noget øvelse, men gør du dig umage, er det bestemt muligt at kreere nogle virkelig flotte kager med en sprøjtepose.

Køb alt til bagning hos H.W.Larsen

Er du vild med at bage, så kan vi glæde dig med, at du kan finde alt til bagning lige her. Ud over et stort udvalg af sprøjteposer kan du nemlig også finde alt i bageudstyr som fx bageforme, redskaber, dejskærere, udstikkere og meget andet. Du finder det hele til skarpe priser, og vi sørger altid for lynhurtig levering i løbet af kun 2-5 hverdage. Vores prisgaranti sørger desuden for, at du aldrig kommer til at betale for meget for dine varer, og det er en service, vi er meget stolte af at kunne tilbyde. Har du spørgsmål til vores varer, eller skulle du være i tvivl om noget angående vores betingelser, så giv os et kald på tlf. 33 24 11 22. Vi sidder klar til at hjælpe dig.