Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Skrabere, svampe og rensesten

Rengøringssvampe egner sig til stort set al slags rengøring, mens svampe af metal er det bedste valg til fastbrændte madrester i gryder og pander og lignende. Her finder du blandt andet også skurenylon og et bredt udvalg af skrabere til rengøring af storkøkkenet, slagterbutikken eller hvor som helst. Læs mere nederst på siden.

Svampe, sten og skrabere - til rengøring i alle gear

Med en traditionel, blød rengøringssvamp kan du gøre rent i alle værelser, hvor der er brug for lidt ekstra knofedt. Svampe findes i dag i mange udførsler - fra den klassiske med en ofte grøn, skurende overflade, der gør det nemt at rengøre de fleste overflader til de meget hårdføre grydesvampe af stål. Svampe af metal er det bedste valg til fastbrændte madrester i gryder og pander og lignende. Grydesvampe af metal skal ikke bruges til materialer, der kan ridses, fx glas og teflon.

Skrub helt rent med et skurenylon

Den skurende overflade, en rengøringssvamp oftest er udstyret med, kan også købes i form af et skurenylon. Et skurenylon fjerner snavs fra gulv, vægge og fuger med imponerende effektivitet og gør det nemt at komme til sværttilgængelige steder, der har brug for at skrubbes rene. Skurenylon kan både bruges til at rengøre og overfladebehandle gulv, vægge, borde og trapper, hvor det bliver nemmere at komme helt til kant i hjørner og under møbler. Et skurenylon kan bruges sammen med både transparente og pigmenterede produkter.

Vores skurenylon fra det svenske Vikan monteres i Vikans skurenylonholder, der for et mere ergonomisk arbejde fikseres i et skaft.

Få et glinsende resultat med vores skrabere

Når rengøringen bliver udført til UG, i hvert fald i det professionelle køkken eller i slagterbutikken, vil det uden tvivl medføre store mængder vand i lokalet. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige skrabere, så du fx kan skrabe dine borde, vægge og gulve helt rene og gøre klar til næste arbejdsdag. For et ekstra rent resultat, anbefaler vi Vikans ultrahygiejniske skraber med vinklet gummi, der sørger for meget effektiv og nem rengøring, hvor du kommer helt til kant, også mere sværttilgængelige steder i lokalet.

På denne side finder du også diverse andre skrabere samt rensesten til rengøring af henholdsvis grill og pandekageplader. Det er en leg at gøre rent grillens rist med en rensesten, da stenen er fleksibel og former sig efter risten, så du kommer helt ind til stålet og får fjernet al snavs og fedt. Eller skulle det være en krummeopsamler? Med opsamleren fra Lacor ved hånden, kan du hurtigt rydde arbejdsbordet for krummer helt uden klude og vand.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>