Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Koste og børster

Mangler du en gedigen afsæbningsbørste eller en praktisk allround-børste? Her finder du alt i koste og børster, fra fejekoste til flaskebørster, samt vores udvalg af skafter. Find din nye vægbørste, gulvbørste eller bare en opvaskebørste. På siden finder du også toiletbørster og svuppere. Læs mere nederst på siden.

Koste og børster - hårde, bløde, store og små

Når det kommer til skurebørster, kigger vi på størrelse og børstehårenes hårdhed. Større skurebørster anbefales ved rengøring og skuring af store, åbne og stærkt snavsede overflader, der er nemme at nå, mens små skurebørster er det bedste valg ved rengøring af svært snavsede, sværtilgængelige overflader. 

Gulvbørster og andre børster med hårde børstehår er det rigtige valg, når du vil bruge vand og rengøringsmidler i rengøringen. En hård gulvbørste kan naturligvis også bruges tør, til kraftfuld fejning - og kan bruges både inde og ude på alt fra træ- og cementgulve til keramiske gulve og glasoverflader. De hårde børstehår gør det nemt at effektivt fjerne indgroet snavs.

Du bruger en børste med blødere børstehår til tør rengøring med henblik på at fjerne finere snavs og støv. Børster med bløde hår er gode til at feje de fleste typer af gulve og gør arbejdet smidigt takket være hårenes fleksibilitet.

En håndbørste passer til generel rengøring af alt fra spande og kar til maskiner og middelstore overflader, og afrundede håndbørster er det indlysende valg til gryder og pander. De sidstnævnte er også gode til indvendig rengøring af maskiner. 

Skurebørster med vinklet form er særligt udformet til at nå ind, hvor væg og gulv mødes. De kan med fordel også bruges ved skuring af andre sværtilgængelige områder på gulvet, fx omkring benene på møbler.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>