Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Rengøringsmidler

Det er risikoen for kontaminering, der afgør hvor rent et lokale, hvor fødevarer håndteres, behøver at være. Lokaler, hvor mad forarbejdes og tilberedes, skal af naturlige årsager være renere og i bedre kondition end lokaler, hvor udpakkede levnedsmidler ikke håndteres. Find effektive rengøringsmidler til storkøkkenet, slagterbutikken eller hvor end der er brug for en rengøring, du kan stole på, her. Læs mere nederst på siden.

Rengøringsmidler - respekt for fødevaresikkerheden

Det er selvfølgelig alfa og omega, at udstyr, redskaber, inventar og lokaler, hvor mad håndteres, bliver rengjort ordentligt, da det har stor indflydelse på fødevaresikkerheden. Det er risikoen for kontaminering, der afgør, hvor rent, et lokale behøver at være, og lokaler, hvor mad forarbejdes og tilberedes, skal være renere og i bedre kondition end lokaler, hvor udpakkede levnedsmidler ikke håndteres.

Hvor meget rod er for meget?

Lokaler som slagterbutikker, bagerier eller storkøkkener er af naturlige årsager ikke altid skinnende rene. I løbet af arbejdsdagen vil et professionelt køkken eller andre lokaler, hvor mad forarbejdes eller tilberedes, opleve spidsbelastning og blive decideret rodet. Rodet består gerne af en skøn blanding af spild fra maden, stænk på vægge og brugte køkkenredskaber, der er lagt til side til et senere tidspunkt, hvor der er mindre pres på. Mens det rod, der opstår i løbet af arbejdsdagen, må anses for at være naturligt, er indgroede, gamle rester af mad og anden efterladt snavs uacceptabelt - og vil i tilfælde af kontrol kunne lukke et sted ned. Allervigtigst er det selvsagt, at der bliver gjort rent efter kunstens alle regler på overflader, der kommer i direkte kontakt med maden. 

På denne side finder du et bredt udvalg af effektive rengøringsmidler til brug i lokaler, hvor mad bliver tilberedt, samt tilhørende lokaler. Her finder du også desinfektionsmidler og almindelig håndsæbe, opvaskemiddel, afspændingsmiddel og salt til opvaskemaskiner samt specialmidler til bland andet ovnrengøring og stål- og kobberpleje.

Skal der mere tryk på?

I lokaler med gulvafløb plejer man at skrubbe gulvene med rengøringsmiddel, skylle efter med vand og så skrabe efter med en gulvskraber. Det er også meget effektivt at bruge vandslange og industripistol, når det kommer til at rengøre glatte overflader. Det er værd at overveje, om lokalet egner sig til det, før man udsætter det for vand ved højt tryk, da der er risiko for at snavs, bakterier, kemikalier og allergener bliver spredt via vandpartiklerne. En anden risiko er, at man ved højt tryk kommer til at presse fugt ind i sprækker og fuger, hvilket nemt giver grobund for mugdannelse. 

Se vores vandslanger og industripistoler her >>

Se vores skrabere her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>