Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Koblinger, slanger og spraypistoler

Hænderne op! Vi stiller skarpt - med industripistoler og skumsprøjter. Her finder du også alt fra vandslanger til koblingshuse og nipler. Læs mere nederst på siden.

Slanger, spraypistoler og koblinger - sæt turbo på rengøringen

En vandslange kan naturligvis bruges til en lang række opgaver, fra at vande i haven til at rengøre bilen eller afløbet - og til at rengøre det professionelle køkken, slagterbutikken og alle andre arbejdspladser, hvor der er brug for en kraftfuld rengøring, når arbejdsdagen er ovre. Det er både nemt og meget effektivt at bruge en vandslange og spraypistol, når det kommer til at rengøre glatte overflader, som vægge, borde og gulve. 

Arbejdspladser med tryk på kræver rengøring med power

Lokaler som slagterbutikker, bagerier eller storkøkkener er af naturlige årsager ikke altid skinnende rene. I løbet af arbejdsdagen vil et professionelt køkken eller andre lokaler, hvor mad forarbejdes eller tilberedes, opleve spidsbelastning og blive decideret rodet. Rodet består gerne af en skøn blanding af spild fra maden, stænk på vægge og brugte køkkenredskaber, der er lagt til side til et senere tidspunkt, hvor der er mindre pres på. Mens det rod, der opstår i løbet af arbejdsdagen, må anses for at være naturligt, er indgroede, gamle rester af mad og anden efterladt snavs uacceptabelt - og vil i tilfælde af kontrol kunne lukke et sted ned. Allervigtigst er det selvsagt, at der bliver gjort rent efter kunstens alle regler på overflader, der kommer i direkte kontakt med maden. En vandslange monteret med en spraypistol sørger for, at du kan regulere trykket, så du får den power, opgaven kalder på.

Hvor meget kan jeres lokaler klare?

Udvis mådehold, når du gør rent med pistoler. Det er værd at overveje, om lokalet egner sig til det, før man udsætter det for vand ved højt tryk, da der er risiko for at snavs, bakterier, kemikalier og allergener bliver spredt via vandpartiklerne. En anden risiko er, at man ved højt tryk kommer til at presse fugt ind i sprækker og fuger, hvilket nemt giver grobund for mugdannelse. Brug det tryk, der egner sig til det inventar og de materialer, du gør rent. 

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>