Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Klude, viskestykker og mopper

På denne side finder du vores udvalg af moppegarn, viskestykker og klude samt en række relaterede produkter. De fleste af vores klude er mikrofiberklude, da de har så mange fortrin sammenlignet med traditionelle altmuligklude. Læs mere nederst på siden.

Mikrofiber - en gamechanger inden for rengøring

Det går naturligvis ganske fint at gøre rent med en almindelig karklud, men ofte bliver man nødt til at bruge en eller anden kemikalie for at få et virkelig rent resultat. Hvis overfladen, man rengør er blank, som glas og spejle, bliver man desuden nødt til at tørre efter med papir eller en helt tør klud for at undgå mærker efter vand og rengøringsmiddel. Bruger man i stedet mikrofiberklude, så slipper man for alle disse ting, og rengøringen bliver en større fornøjelse. 

5 fordele ved at bruge mikrofiberklude

1. Nemmere rengøring og vask
En traditionel klud skyder støv, bakterier og partikler foran sig, mens en (tør) mikrofiberklud opfanger snavs og bakterier m.m. takket være sine mange kvaliteter. Hvis mikrofiberkluden er let fugtig, vil den i stedet for opsuge partiklerne. Rengøringen bliver nemmere med mikrofiberklude, og det gælder også rengøringen af selve kludene.

Man kunne nemt tænke, at de effektive klude skal "belønnes" ved en rigtig gedigen maskinvask med en efterfølgende tur i tørretumbleren, men det er ganske forkert. Brug ikke skyllemiddel, og kom heller ikke klude af mikrofiber i tørretumbleren, da det vil forringe kludens effektivitet. Mikrofiberkluden skal blot lægges i blød i varmt vand, evt. tilsat lidt vaskemiddel. Så åbner fibrene i kluden sig op og giver slip på det, der har sat sig fast.

2. Bedre resultater trods mindre indsats
Det er nemt at fjerne alt fra fingeraftryk og fedtpletter til støv og krummer med mikrofiberklude. Derfor egner sig kluden til at rengøre alle hjemmets eller arbejdspladsens værelser - og samtlige overflader.

3. Mild mod alle overflader
Mikrofiberklude er udmærkede til alle overflader, også mere sarte, som fx computerskærme, mobiltelefoner og briller. De fungerer derfor naturligvis også godt til rengøring af vinduer og spejle.

4. Justerbar størrelse
Afhængig af, hvor stort et område, man vil rengøre, kan man ville bruge en klud i forskellige størrelser. Med en mikrofiberklud er det nemt at folde til den ønskede størrelse. Mens andre klude nemt vil begynde at folde sig ud igen, vil mikrofiberkluden bedre holde på formen, da materialet i højere grad fikserer overfladerne mod hinanden.

5. Mindre brug af kemikalier
Takket være materialets beskaffenhed kan du mindske brugen af rengøringsmidler - både når du bruger kludene, og når du vasker selve kludene. Derfor er det desuden miljøvenligt at bruge klude af mikrofiber. 

Tips: Da klude af mikrofiber er gode til så mange forskellige ting, er det en god idé at investere i et udvalg af mikrofiberklude i forskellige farver og så være konsekvent i, hvad de hver især bruges til. 

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>