Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Spande og affaldsstativer

Spande af rustfrit stål og plast er holdbare og hygiejniske, og begge materialer er velegnede til mad. Her på siden finder du også et lille udvalg af moppespande, affaldsspande og stativer/holdere til disse. Læs mere nederst på siden.

Spande - den trofaste assistent i alle led af kæden

En robust og rummelig spand har mange anvendelsesmuligheder i køkkenet, kantinen, baren og alle mulige andre arbejdssammenhænge, og forskellige spande kan bruges til alt fra opbevaring af mad, i tilberedningsprocessen - eller til rengøring. Det gælder selvfølgelig bare om at have helt styr på, hvilken spand man bruger til hvilken opgave.

Spande af rustfrit stål og plast er holdbare og hygiejniske. Begge materialer er velegnede til mad, fx ved bearbejdning af mejeriprodukter, frosne fødevarer og til diverse opgaver inden for slagtning. Her på siden finder du også et lille udvalg af affaldsspande og stativer/holdere til disse.

Hvem kan? Vikan!

Hvis du ikke allerede er bekendt med det svenske Vikan-brand, så er det et godt tidspunkt at blive det i dag. Vikans ergonomiske spand, du her på siden finder i blåt eller hvidt, har sågar vundet en pris for sine mange gode egenskaber. Spanden er udstyret med en drypfri hældetud, et ophøjet greb og en robust hank af rustfrit stål. Desuden har spanden indvendig målangivelse. Spanden er perfekt til transport af rengøringskemikalier og er egnet til både koldt og varmt indhold. Find også praktiske låg til spandene her.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>