Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Tærteforme

Tærter er mulige at lave på mange måder, alt efter hvad man bedst kan lide - og det er vigtigt at vælge det rigtige materiale. Læs mere nederst på denne side.

Tærteforme - til forretter, hovedretter og desserter

En tærteform er et meget brugbart redskab. Med den kan du både lave tærter i salte og søde udgaver med alverdens smagskombinationer. Desserttærter med frugt og bær falder som oftest i god jord, når du har gæster, og de smager bestemt også fantastisk. Det samme gør madtærter med grøntsager, ost og fx laks - eller en klassiker som Quiche Lorraine med æg og bacon. Tærter er i sandhed en ret, der er mulig at lave på mange måder, alt efter hvad man bedst kan lide.

Tærteforme findes i mange forskellige udgaver, og selvom de umiddelbart skal bruges til det samme, så er formens materiale ikke helt ligegyldigt. Materialet har nemlig indflydelse på, hvordan din tærte bliver bagt. 

Hvilket er dit foretrukne materiale?

Porcelæn

Vælg en porcelænsform, hvis du ønsker en form, der langsomt varmer bunden op og er flot at stille frem på bordet. Porcelænsforme er samtidig nærmest umulige at slide op.

Metal med non-stick-belægning

Du kan også vælge en metalform med non-stick-belægning. Så slipper dejen let uden brug af en masse fedtstof. Til gengæld skal du være opmærksom på, at en metalform vil skabe en mere sprød bund, da metallet ”rister” dejen hurtigere end fx porcelænsforme.

Silikone

Du kan naturligvis også vælge en smart silikoneform. Denne form er utrolig slidstærk og ikke mindst nem at rengøre. Silikone tåler for det meste også at stå i fryseren, skulle blive noget til overs - eller du er den misundelsesværdige type, der gerne bager forud for den dag, tærten skal serveres.

Hvis du ved, at du ofte har brug for tærteforme i forskellige størrelser, så er det fornuftigt at købe en justerbar tærteform. Størrelsen kan indstilles til alt imellem 20 og 35 cm.

Tilbehør til din form

Her hos H.W.Larsen kan du finde stort set alt, du har brug for til din bagning.

Vi har et stort udvalg af litermål, så du kan få de helt rigtige mængder af ingredienserne i dejen. Dette er første skridt på vejen mod en lækker dej, som kan blive til et lækkert bagværk. 

Når du skal have dejen ud af skålen, vil du helt sikkert få brug for en dejskraber, så det hele går let og smertefrit. En dejskraber er også god, hvis du skal dele dejen op i flere portioner.  

Prikken over i’et, når du skal bage noget flot, er selvfølgelig at pensle det med æg eller mælk, inden du sætter det i ovnen. Hos os kan du finde et stort udvalg af bagepensler, som kan give dit bagværk en skinnende finish. 

Til slut er det vigtigt at huske, at en varm form kan være en smule udfordrende at få ud af ovnen. Brug derfor gerne en grydehandske, så hele din hånd er beskyttet.  

Pas godt på dine forme

Du kan forlænge dine formes levetid betragteligt, hvis du passer godt på dem.

Overhold de maksimumtemperaturer, der kommer med anbefalingerne. Er det metal og non-stick, kan for høje temperaturer sagtens betyde enden for din bageform, mens silikone og exoglass kan begynde at opføre sig uhensigtsmæssigt – selvom de kan tåle ret høje temperaturer.

Vær forsigtig, når du gør formen ren. Metalforme og non-stick belægninger har ikke nødvendigvis godt af det hårde miljø, du finder i en opvaskemaskine, mens exoglass og silikone bedre kan tåle det. Non-stick og metalinstrumenter er også en elendig cocktail, du bør undgå, for det går stærkt, når belægningen først begynder at give op.

Overholder du denne vejledning, kan du til gengæld se frem til, at dine forme hjælper dig med at lykkes i køkkenet i mange år fremover.

Find din favoritform hos H.W. Larsen

Nu har du måske fundet den form, som du ledte efter, og måske har du også fundet en masse tilbehør til bagning. Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit bageeventyr. 

Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer på bagebordet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>