Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Tærteforme

Tærteforme - Find dem i forskellige størrelser her

Tærteforme

En tærteform er etfantastisk redskab til madlavningen. Heri kan du lave lækre tærter i både sødeog salte udgaver, men tærteforme kan også bruges til servering af andremadvarer. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave i dintærteform – det eneste, der er sikkert er, at du er nødt til at eje entærteform eller to, hvis du kan lide at lave mad. Tærteforme findes i mangeforskellige udgaver, og det gør sig også gældende her på siden. Selvom deumiddelbart skal udføre det samme stykke arbejde, så er det faktisk ikke heltligegyldigt, hvilken form du vælger. Materialet har nemlig indflydelse på,hvordan din tærte bliver bagt, og det er derfor noget, du bør tage med i dineovervejelser. Se nærmere på voresforskellige tærteforme her på siden, og find den eller dem, du er nødt til ateje.

Tærteforme til dessert- ogmadtærter

Desserttærter faldersom oftest i god jord, når du har gæster, og det smager bestemt ogsåfantastisk. Det samme gør madtærter, og netop tærter er en ret, der er mulig atlave på mange forskellige måder alt efter, hvad man kan lide. Men uden en godtærteform, så er det svært at lave en lækker tærte, og derfor kan du købe dinnye tærteform hos os. Hos H.W.Larsen finder du tærteforme i forskelligestørrelser og materialer. Vælg en porcelænsform, hvis du ønsker en form, derlangsomt varmer bunden op, men som er utrolig flot at servere på bordet - ogsom samtidig er mere eller mindre umulig at slide op.Du kan også vælge enmetalform med non stick-belægning. Så slipper dejen let uden brug af fedtstof.Til gengæld skal du være opmærksom på, at en metalform vil skabe en mere sprødbund, da metallet ”rister” dejen hurtigere end andre typer af forme. Du kan ogsåvælge en smart silikoneform. Denne form er utrolig slidstærk og ikke mindst nemat rengøre. I sidste ende handler det om, hvilket materiale, du bedst kan lideat arbejde med, og om du gerne vil servere tærten direkte i formen eller ej.

Køb din tærteform hos H.W.Larsen

Ved du, at du oftehar brug for tærteforme i forskellige størrelser, så overvej at købe enjusterbar tærteform. Her kan du indstille størrelsen til at være alt imellem 20og 35 cm. Uanset hvilken du vælger, så kan du glæde dig til at servere ensmagfuld jordbærtærte eller en sprød broccolitærte for familien. Vi sender dinnye tærteform afsted til dig i løbet af 2-5hverdage, og vi sørger altidfor billig fragt. Find derfor den tærteform, du står og mangler i dag, ogbestil den hjem via få klik her på siden. Vi sidder klar til at behandle dinordre.