Bageforme
Den perfekte bage-, kage- eller brødform er ikke at undervurdere, hvis du vil imponere venner og familie med dine kreationer i køkkenet. Læs mere nederst på denne side.

Bageforme til alt bagværk

Den perfekte kage kræver den perfekte bageform. Det er nemlig ikke kun duften, der gør kager og andet bagværk uimodståeligt. Udseendet spiller en mindst lige så stor rolle, hvilket mange nok kan skrive under på. Maven kan være proppet til randen, men øjnene har endnu ikke fået nok. Derfor er den perfekte bage-, kage- eller brødform ikke at undervurdere, hvis du vil imponere venner og familie med dine kreationer i køkkenet.

Brødforme - perfekt rugbrød hver gang

En brødform skaber godt brødhåndværk og får dig til at se endnu dygtigere ud, når du serverer det nybagte brød. Når duften af nybagt brød spreder sig i hjemmet en lørdag eller søndag morgen - eller hvilken som helst anden dag - så vil der med garanti spredes god stemning hos din familie eller dine gæster. Vi lover dig, at glæden bliver ekstra stor, når bagværket kommer ud af ovnen perfekt formet og med en god højde.

Bageforme - gode kager er altid på mode

Bageforme findes i alverdens størrelser, former og materialer. Man kan blandt andet få runde, hjerteformede og firkantede bageforme og meget mere. Det kan være sjovt at udfordre, hvordan den næste kage kan se ud.

Rigtig mange springforme og andre bageforme kommer med en non-stick-belægning, der - udover formens geniale design - gør det endnu nemmere at få kagen ud uden at ødelægge den. Derved opnår du nemmere en perfekt finish.

Et andet fantastisk materiale til bagning er silikone. Ikke nok med at det er nemt og lækkert at arbejde med, det er også utroligt slidstærkt og nærmest umuligt at ødelægge. Det tåler høje varmegrader, og de fleste silikoneforme klarer også en tur i opvaskemaskinen eller fryseren.

Ud over klassiske bageforme, kan du også vælge at lege med nogle mere anderledes forme, der lader dig eksperimentere med kager af en anden støbning end dem, vi oftest ser. Det er ikke nødvendigvis nemt at bage ekstravagante kager, men med lidt øvelse og nogle gode bageforme er du rigtig godt på vej.

Tærteforme - hvilket er dit foretrukne materiale?

Her hos H.W.Larsen finder du desuden tærteforme i forskellige størrelser og materialer.

Vælg en porcelænsform, hvis du ønsker en form, der langsomt varmer bunden op og er flot at stille frem på bordet. Porcelænsforme er samtidig nærmest umulige at slide op.

Du kan også vælge en metalform med non-stick-belægning. Så slipper dejen let uden brug af en masse fedtstof. Til gengæld skal du være opmærksom på, at en metalform vil skabe en mere sprød bund, da metallet ”rister” dejen hurtigere end fx porcelænsforme.

Du kan naturligvis også vælge en smart silikoneform. Denne form er utrolig slidstærk og ikke mindst nem at rengøre.

I sidste ende handler det om, hvilket materiale, du bedst kan lide at arbejde med - eller synes er det mest æstetiske valg, hvis du vil kunne servere dine tærter direkte fra formen.

Pas godt på dine forme

Du kan forlænge dine formes levetid betragteligt, hvis du passer godt på dem.

Overhold de maksimumtemperaturer, der kommer med anbefalingerne. Er det metal og non-stick, kan for høje temperaturer sagtens betyde enden for din bageform, mens silikone og exoglass kan begynde at opføre sig uhensigtsmæssigt – selvom de kan tåle ret høje temperaturer.

Vær forsigtig, når du gør formen ren. Metalforme og non-stick belægninger har ikke nødvendigvis godt af det hårde miljø, du finder i en opvaskemaskine, mens exoglass og silikone bedre kan tåle det. Non-stick og metalinstrumenter er også en elendig cocktail, du bør undgå, for det går stærkt, når belægningen først begynder at give op.

Overholder du denne vejledning, kan du til gengæld se frem til, at dine forme hjælper dig med at lykkes i køkkenet i mange år fremover.

Find din favoritform hos H.W. Larsen

Nu har du måske fundet den form, som du ledte efter, og måske har du også fundet en masse tilbehør til bagning. Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit bageeventyr. 

Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer på bagebordet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>