Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Brødforme

Det er let at få et hjemmebagt franskbrød eller rugbrød til at se professionelt ud, hvis man bager det i en brødform.

Brødforme 

Måske har du aldrig tænkt, at du havde behov for en brødform. Dej kan jo formes, som du vil og smagen er jo den samme. Men vi lover dig, at glæden vil blive ekstra stor, når bagværket kommer ud perfekt formet som et rugbrød og med en god højde. En brødform skaber et godt håndværk til dine brød og dine kager, samtidig kommer du til at se endnu dygtigere ud, når du kan servere et flot brød. 

Forkæl dine gæster eller din familie med et velduftende, hjemmebagt brød. Hvis duften af nybagt brød spreder sig i hjemmet en lørdag eller søndag morgen, så vil der med garanti spredes god stemning hos din familie og dine gæster.   

Hos H.W. Larsen kan du finde et stort udvalg af brødformer lavet i forskelligt materiale. Vi har en form som vil passe til det brød, du gerne vil lave. 

Rugbrødsform 

En stor del af vores brødforme her hos H.W. Larsen er formet som et traditionelt rugbrød eller franskbrød. Mange danskere har en stor forkærlighed for rugbrød og spiser det næsten dagligt til frokost. Og findes der noget mere lækkert end hvis dine daglige skiver rugbrød er hjemmelavede? 

Det synes vi ikke, og med det store udvalg af rugbrødsformer hos H.W. Larsen kan du nemt komme i gang med dette. Denne form går du aldrig galt i byen med, da den altid sikrer dig et flot og ensformigt rugbrød. Rugbrødsformene fås i både exoglass, silikone og metal, så der er rig mulighed for at finde en favorit som skal tilføjes til bageudstyret.

Exoglass

Materialet exoglass vinder mere og mere indpas i køkkenerne,for der er mange fordele ved de plastikagtige redskaber. Exoglass er bådeholdbart og hygiejnisk, og så kan det tåle ret ekstreme temperaturer – bådekoldt og varmt. Exoglass er født med non-stick belægning, og det hårdføremateriale kan tåle årevis med flittigt brug og maskinopvask.

Silikone

Silikone har mange fordele i køkkenet, og det fleksiblemateriale er oplagt til mange redskaber – som eksempelvis brødforme. Med ensilikoneform slipper du for at skulle smøre formen, inden du bager, ogmaterialets fleksibilitet betyder, at du altid nemt kan få brød og kage ud afformen igen. De silikoneforme, vi forhandler, er i høj kvalitet, og de erforstærket i siderne, så dit brød stadig kommer til at holde formen, når dethæver i ovnen. De kan godt tåle en tur i opvaskemaskinen, men du bør undgå atbruge metalredskaber i formene.

Metal

Metal er det klassiske valg til brødformene, og i dag er detoftest aluminium, de er lavet af. Det betyder, at formene ikke ruster, og meden god, tyk aluminiumsform får du fordelt varmen optimalt – og høster en finskorpe. Der, hvor du skal være opmærksom, er non-stick belægningen.Dens levetid er nemlig mere eller mindre ensbetydende med brødformens levetid,og her kan det godt svare sig at finde noget, der matcher dit behov. Bager dunormalt ved ret høje temperaturer, er det vigtigt, du finder en belægning, dertåler dette. Eller skulle du måske overveje exoglass eller silikone i stedet.

Pas godt på din brødform

Du kan forlænge din brødforms levetid betragteligt, hvis dupasser godt på den. Overhold de maksimumtemperaturer, der kommer medanbefalingerne. Er det metal og non-stick, kan for høje temperaturer sagtensbetyde enden for din bageform, mens silikone og exoglass måske begynder atopføre sig uhensigtsmæssigt – selvom de kan tåle ret høje temperaturer.Vær forsigtig, når du gør formen ren. Metalforme ognon-stick belægninger har ikke nødvendigvis godt af det hårde miljø, du finderi en opvaskemaskine, mens exoglass og silikone bedre kan tåle det. Non-stick og metalinstrumenter er også en elendig cocktail,du bør undgå, for det går stærkt, når belægningen først begynder at give op.

Tilbehør til din brødform

Hvis du har besluttet dig for, at du skal i gang med at bage flotte og ensformige brød, så er det også essentielt, at du har det helt rigtige tilbehør til at hjælpe dig på vej. 

Her hos H.W. Larsen kan du heldigvis finde stort set alt, du har brug for. Vi har et stort udvalg af litermål, så du kan få de helt rigtige mængder af ingredienserne i dejen. Dette er første skridt på vejen mod en lækker dej som kan blive til et lækkert brød. 

Når du skal have dejen ud af skålen, vil du helt sikkert få brug for en dejskraber, så det hele går let og smertefrit. En dejskraber er også god, hvis du skal dele dejen op i flere portioner.  

Prikken over i’et, når du skal have et flot brød, er selvfølgelig at pensle det med æg eller mælk, inden du sætter det i ovnen. Hos H.W. Larsen kan du finde et stort udvalg af bagepensler som kan hjælpe dig med at give dit brød en skinnende finish. 

Til slut er det vigtigt at huske, at en brødform kan være en smule udfordrende at få ud af ovnen. Her er det vigtigt, at du ikke kan brænde dig, og derfor vil en grydehandske anbefales, så hele din hånd er beskyttet.  

Find din favorit brødform hos H.W. Larsen

Nu har du måske fundet den brødform, som du ledte efter, og måske har du også fundet en masse tilbehør til bagning. Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit brødeventyr. 

Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.