Gratis levering ved DKK 625,-
Prisgaranti på alle produkter
365 dages fuld returret
3324 1122

Kageforme og springforme

En kort, en lang, en trekant, en stang! H.W.Larsen har bageforme og kageforme til ethvet bageprojekt.

Bageforme til fantastiske lækkerier

Der er ikke noget bedre,end når duften af nybagt kage langsomt spreder sig i køkkenet. Lige meget omdet er den lækreste chokoladekage eller banankage, så kan tænderne ikke undgåat løbe i vand. Men den perfekte kage kræver den perfekte bageform. Det ernemlig ikke kun duften, der gør kager og andet bagværk uimodståeligt. Udseendetspiller en mindst lige så stor rolle, hvilket mange nok kan skrive under på.Maven kan være proppet til randen, men øjnene har endnu ikke fået nok. Derforer den perfekte bageform ikke at undervurdere, hvis du vil imponere venner ogfamilie med dine bage-kundskaber.

Springforme – hemmeligheden til en flotkage

Bageforme findes i mangeforskellige typer. En af de måske mest populære er springformen. Det smarte veden springform er nemlig, at siderne af formen kan tages af. Formen består altsåaf to dele – en bund og en side. Siden har en haspe, som man kan åbne, dervedudvides formen, og siden kan tages af uden at beskadige kagen. Kagen står nutilbage på springformens bund uden en skramme, og skal nu blot flyttes over pået flot serveringsfad. Denne funktion gør formen specielt brugbar ved bagningaf kager, der ikke umiddelbart egner sig til at blive lavet i en almindeligbageform. Ofte fordi nogle kager kan være svære at få ud af bageformen uden atødelægge dem. Derfor er springforme specielt gode til kager såsom cheesecakes,der lige netop ikke tåler at blive vendt på hovedet for at komme ud af sinform.

Slip-let springform

Rigtig mange springformeog andre bageforme kan findes med en non-stick/slip-let belægning, der udoverformens geniale design, gør det endnu nemmere at få kagen ud uden at ødelæggeden, og derved opnå en perfekt finish. Har du den perfekte finish på kagen,allerede når den kommer ud af formen, kan du uden problemer imponere med dinebageevner. Har du en bageform med non stick-belægning, er det vigtigt, at derigtige redskaber bliver brugt til at hjælpe kagen ud af formen. Det er derforen god idé ikke at bruge metalredskaber, da disse kan ødelægge non-stickbelægningen og forkorte levetiden på din bageform.

Andre typer bageforme

Bageforme findes ialverdens størrelser, former og materialer. Man kan både få runde-,hjerteformede- og firkantede bageforme, tærteforme ogmeget mere. I forhold til springforme er den mest populære springform rund, menfindes også i mange andre versioner. Det er kun fantasien, der sætter grænserfor, hvordan din næste kage skal se ud. Den runde kage er altid en klassiker,da den både er nem at servere og nem at skære ud i flotte stykker. Skal du derimodlave en kage, der ikke skal bages i ovnen men i stedet fryses, så er bageforme isilikone et oplagt valg. Silikone er nemlig et meget medgørligt materiale,når en frossen kage skal ud af formen, da formen ikke kan fryse. Derved kan dufå din kage ud, uden brugen af redskaber, og undgå skrammer i overfladen. Detteer oplagt, hvis du vil give din kage en flot finish med eksempelvis enspejlblank glaze.