Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Bageforme i metal

Find din nye lagkage-, pizza- eller springform - eller hvorfor ikke en bagering - så du fx kan lave frosne cheesecakes og moussekager med et professionelt udtryk.

Kageforme og springforme til hverdag og fest

Find din nye lagkage-, pizza- eller springform - eller hvorfor ikke en bagering - så du fx kan lave frosne cheesecakes og moussekager med et professionelt udtryk.

Den geniale allroundform

Springformen er vel nok den mest populære kageform overhovedet. Takket være at siderne af formen kan tages af uden at beskadige kagen, står kagen derefter tilbage på springformens bund uden en skramme - og skal blot flyttes over på et flot serveringsfad. Springforme er naturligvis meget brugbare ved bagning af kager, der ikke egner sig til at blive lavet i en fast kageform. Kager som cheesecakes tåler fx næppe at blive vendt på hovedet for at komme ud af sin form. Men når man er blevet vant til at bruge en springform, så falder valget ofte på den, uanset hvilken kage der står på menuen. 

Non-stick eller ikke?

Mange springforme og andre kageforme kommer med en non-stick-belægning, der - udover formens geniale design - gør det endnu nemmere at få kagen ud uden at ødelægge den. Derved opnår du nemmere en perfekt finish, så du kan imponere venner og familie med dine kreationer i køkkenet. Vælger du en kageform med non stick-belægning, er det dog vigtigt, at de rigtige redskaber bliver brugt, hvis det bliver nødvendigt at hjælpe kagen ud af formen. Det er derfor en god idé ikke at bruge metalredskaber, da disse kan ødelægge non-stick-belægningen og forkorte levetiden på din kageform.

Se også vores store sektion med bageforme i silikone her >>

Tilbehør til din form

Her hos H.W.Larsen kan du finde stort set alt, du har brug for til din bagning.

Vi har et stort udvalg af litermål, så du kan få de helt rigtige mængder af ingredienserne i dejen. Dette er første skridt på vejen mod en lækker dej, som kan blive til et lækkert bagværk. 

Når du skal have dejen ud af skålen, vil du helt sikkert få brug for en dejskraber, så det hele går let og smertefrit. En dejskraber er også god, hvis du skal dele dejen op i flere portioner.  

Prikken over i’et, når du skal bage noget flot, er selvfølgelig at pensle det med æg eller mælk, inden du sætter det i ovnen. Hos os kan du finde et stort udvalg af bagepensler, som kan give dit bagværk en skinnende finish. 

Til slut er det vigtigt at huske, at en varm form kan være en smule udfordrende at få ud af ovnen. Brug derfor gerne en grydehandske, så hele din hånd er beskyttet.  

Pas godt på dine forme

Du kan forlænge dine formes levetid betragteligt, hvis du passer godt på dem.

Overhold de maksimumtemperaturer, der kommer med anbefalingerne. Er det metal og non-stick, kan for høje temperaturer sagtens betyde enden for din kageform, mens silikone og exoglass kan begynde at opføre sig uhensigtsmæssigt – selvom de kan tåle ret høje temperaturer.

Vær forsigtig, når du gør formen ren. Metalforme og non-stick-belægninger har ikke nødvendigvis godt af det hårde miljø, du finder i en opvaskemaskine, mens exoglass og silikone bedre kan tåle det. Non-stick og metalinstrumenter er også en elendig cocktail, du bør undgå, for det går stærkt, når belægningen først begynder at give op.

Overholder du denne vejledning, kan du til gengæld se frem til, at dine forme hjælper dig med at lykkes i køkkenet i mange år fremover.

Find din favoritform hos H.W. Larsen

Nu har du måske fundet den form, som du ledte efter, og måske har du også fundet en masse tilbehør til bagning. Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit bageeventyr.

Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer på bagebordet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>