Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Silikone bageforme

Køb dine smarte bageforme i silikone hos os - Se udvalget nedenfor

Bageforme

Synes du også, det er sjovt at bage, og er du måske endda enhaj til det, så find nye bageforme i silikone lige her. En god bageform ellerflere af slagsen er helt uundværlig, når du bager, og derfor har vi samlet etflot udvalg af bageforme i silikone lige her. Med bageforme findes deruendelige muligheder for at lave sjove og lækre kager, og ikke mindsteksperimentere og udvikle dine evner inden for området. Bageforme findes i ethav af forskellige udgaver, og det er lige præcis, hvad udvalget afspejler herpå siden. Vi tilbyder bageforme i mange forskellige størrelser ogformer, og det er derfor muligt for dig at finde bageforme i silikone til bådeat lave flotte cupcakes, dekorative festkager, små tærter og meget andet.

Vælg smarte silikone-bageforme

Silikone er et fantastisk materiale til bagning. Ikke nokmed, at det er nemt og lækkert at arbejde med, så er det også utroligslidstærkt og nærmest umuligt at ødelægge. Det tåler høje varmegrader og defleste af dem klarer også en tur i opvaskemaskinen eller i fryseren. Her påsiden finder du bageforme i mange forskellige slags lige fra runde ogfirkantede til hjerteformede, diamantformede, høje og lave forme,blomsterformede samt mange andre. Ud over klassiske bageforme, kan du også kaste dig over etudvalg af nogle lidt anderledes forme, der lader dig eksperimentere med kageraf en anden støbning end dem, vi kender. Det er ikke nødvendigvis nemt at bageekstravagante kager, men med en masse øvelse og nogle gode bageforme, såhjælper det på det. Mangler du andet udstyr til din bagning, så kan du medfordel tjekke vores udvalg ud af diverse bageudstyr, chokoladeredskaber,kageruller og meget andet. Alt sammen vil bidrage til en sjovere oplevelse, nårdu bager, og ikke mindst et flottere resultat.

Køb bageforme i silikone her

Mangler du en silikoneform eller to til din samling, så kandu finde det, du søger her hos os. Med vores kvalitetsforme kan du glæde digtil at overraske og imponere venner og familie med smukke og indbydende kager. Derer sjældent noget bedre end at sætte tænderne i en imponerende kage, og tilfredsstillelsenved at være den, der har lavet den, er mindst ligeså stor. Sørg derfor for athave adgang til alt det rette bageudstyr, så du har alle de bedsteforudsætninger. Når du handler her hos os, så sørger vi altid for leveringinden for kun 2-5 hverdage. Vidste du desuden, at vi tilbyder prismatch påvores produkter? Med prismatch kan du være sikker på, ikke at betale for megetfor dine varer, og det er en service, vi er meget glade for at tilbyde.