Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Bageforme i silikone

I denne sektion kan du finde et kæmpe udbud af almindelige, røde silikoneforme og de såkaldte Pavoflex-forme, der giver dit bagværk et super-professionelt udtryk. Læs mere nederst på denne side.

Silikoneforme - til de sirligste kager

Silikone et utroligt slidstærkt materiale, der nærmest er umuligt at ødelægge. Det tåler høje varmegrader, og de fleste silikoneforme klarer også en tur i opvaskemaskinen. Skal du lave kager, der ikke skal bages i ovnen, men i stedet fryses, så er forme i silikone også et godt valg. Silikone er meget fleksibelt, da det ikke kan fryse. Derved kan du få dine kager ud af formen uden at bruge redskaber og derved undgå skrammer i overfladen. Dette er vigtigt, hvis du fx vil give dine kager en perfekt finish med en spejlblank glaze.

Få det professionelle udtryk med Pavolex-forme

Her hos H.W.Larsen kan du finde mange kageforme i silikone, herunder et kæmpe udbud af såkaldte Pavoflex-forme. Formene giver dit bagværk et super-professionelt udtryk og er, ligesom alle silikoneforme, nemme og lækre at arbejde med.

Det er ikke nødvendigvis nemt at bage ekstravagante kager, men med lidt øvelse og nogle gode kageforme er du rigtig godt på vej. Så kan du for alvor imponere dine gæster og servere dem en kage, de ikke har set før! Vi tilbyder bageforme i mange forskellige størrelser og former, og det er derfor muligt for dig at finde bageforme i silikone til flotte cupcakes, dekorative festkager, små tærter og rigtig meget andet.

Tilbehør til dine forme

Her hos H.W.Larsen kan du finde stort set alt, du har brug for til din bagning.

Vi har et stort udvalg af litermål, så du kan få de helt rigtige mængder af ingredienserne i dejen. Dette er første skridt på vejen mod en lækker dej, som kan blive til et lækkert bagværk. 

Når du skal have dejen ud af skålen, vil du helt sikkert få brug for en dejskraber, så det hele går let og smertefrit. En dejskraber er også god, hvis du skal dele dejen op i flere portioner.  

Prikken over i’et, når du skal bage noget flot, er selvfølgelig at pensle det med æg eller mælk, inden du sætter det i ovnen. Hos os kan du finde et stort udvalg af bagepensler, som kan give dit bagværk en skinnende finish. 

Find din favoritform hos H.W. Larsen

Nu har du måske fundet den form, som du ledte efter, og måske har du også fundet en masse tilbehør til bagning. Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit bageeventyr. 

Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer på bagebordet!