Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kageopsatse

Lad dit mesterbagværk komme til sin ret - og stå som festens absolutte midtpunkt. Læs mere nederst på siden.

Kageopsatser - gør dagen til en fest

Lad dit mesterbagværk komme til sin ret - og stå som festens absolutte midtpunkt. Med en kageopsats kan du være sikker på, at dine kager bliver præsenteret på flottest mulige vis, uanset om de serveres til en bryllupsfest, efter en konfirmation, til fejringen af en fødselsdag - eller en helt andet dag, hvor du vil glæde dine gæster med en kagepræsentation, de sent vil glemme.

Tænk kreativt

Kageopsatser bliver oftest brugt til 3-etagers bryllupskager, men det er på ingen måde det eneste, de kan bruges til! En kageopsats sætter prikken over i'et for en hvilken som helst servering - uanset om du serverer lagkager eller fx muffins og småkager i flere etager. Eller hvorfor ikke tænke endnu bredere og servere pindemadder, tapas eller små burgers på en kageopsats? Uanset hvilke madvarer, der bliver båret ind på kageopsatsen, vil serveringen i sig selv gøre en festlig dag endnu festligere.

Her på siden kan du finde både kageopsatser og kagefad, og vi fører også nogle reservedele, hvis noget skulle gå tabt, når der ryddes op efter den festlige lejlighed.

Man kan altid blive bedre til at bage

Er du vild med at bage, så har du nok det primære bageudstyr, så du kan bage lækre kager og dejligt brød - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit bageeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer på bagebordet!