Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kageopsatse

Det er så yndigt...! At have en kageopsats i plast eller aluminium.

Kageopsatser til ethvert behov

Kageopsatser bliver traditionelt set brugt til bryllupskager, der sættes op som 3-etagers kager, og selvom bryllupskagen stadig lever i bedste velgående, så bliver kageopsatser i dag også brugt til mange andre ting. Hvis du leder efter den perfekte kageopsats til servering af dine kager, så er du kommet til det rette sted. Med en kageopsats kan du være sikker på, at dine kager bliver præsenteret på bedst mulig og ikke mindst flotteste vis. På denne måde kan du altså lade dine mesterværker komme til sin ret, og det vil både du og dine gæster sætte pris på. En kageopsats er prikken over i’et på dine kager, uanset om du har tænkt dig at servere muffins, småkager eller lagkager derpå. Det er selvfølgelig også tilladt at servere andet end kage på kageopsatsen. Du kan med fordel også bruge den til servering af små sandwiches, pindemadder, tapas og mange andre ting. Lad derfor blot fantasien sætte grænserne for, hvad du kan finde på med din nye kageopsats.

Vælg en flot kageopsats her

Her på siden kan du vælge imellem flere forskellige kageopsatser. Du kan vælge et kagefad på en fod, der er perfekt til servering af lagkager eller andre større kager, men du kan også vælge de klassiske opsatser med tre etager. Vi har dem i både plastic, glas, aluminium og porcelæn alt efter, hvad du synes der bedst matcher resten af dine fade mm. i køkkenet. Vores kageopsatser er perfekte til både hverdag og fest, og de er ganske uundværlige, hvis du gerne vil imponere dine gæster med anretningen.

Hos H.W.Larsen er vi klar over, at det kræver det helt rette udstyr for at blive mesterbager. Naturligvis skal der også en masse træning til, men med noget godt udstyr kan du komme rigtig langt. Derfor har vi sørget for alverdens bageudstyr lige her, og ud over kageopsatser kan du også finde alt i bageforme og chokoladeforme, dejskærere, sprøjteposer og meget andet, der helt sikkert vil gøre din tid i køkkenet meget sjovere og nemmere.

Bestil din kageopsats i dag

Har du allerede lagt store planer for, hvad du skal servere på din nye kageopsats, så gælder det bare om at få den bestilt hjem hurtigst muligt. Når du handler hos os, sørger vi altid for lynhurtig levering i løbet af 2-5 hverdage. Vidste du desuden, at vi tilbyder prismatch? Prismatch er din garanti for, at du ikke kommer til at betale for meget for dine varer. Vi sammenligner nemlig prisen med danske forhandlere i form af tilbudsaviser og hjemmesider, og så tilbyder vi dig varen til den skarpeste af priserne. Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling.