Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kopper og underkopper

Her finder du store og små kopper samt underkopper. Gå på opdagelse bland kopper og underkopper i klassisk eller moderne stil, med eller uden hank. Læs mere nederst på siden.

Kopper og underkopper til netop din stil

På denne side har vi samlet vores store og små kopper og underkopper. Vi har blandt andet et stort antal produkter fra Villeroy & Boch.

Klassisk eller moderne stil?

En hvid kop med hank i porcelæn er vel nok det mest klassiske valg, når det kommer til kaffeservice. Vi har mange kopper i hvidt, nogle med mulighed for at tilkøbe en underkop, nogle uden. Det vil også være det oplagte valg, hvis man vil personliggøre sine kopper ved at gravere tekst på dem. 

Vi graverer både kopper, glas og knive. Læs mere om gravering her >>

Vi har naturligvis også masser af moderne og rustikke kopper i flotte glaseringer og forskellige farver, fx blå, grønne og sorte kopper, samt i bløde, naturlige farver. Vores udbud er bredt og varieret for at imødekomme alle behov og stile.

Hvor stor er din yndlingskop?

På denne side kan du finde kopper i alle mulige størrelser, så du kan finde en kop til alt fra the og kaffe til varm chokolade og suppe. Kan du lide din kaffe stærk og sort, fx som espresso, vil en lille kop være det bedste valg - desuden er små kopper nemme at bruge børn.

Hvis du er tedrikker eller kan lide at drikke suppe fra en kop, vil en rigtigt stor kop være det perfekte valg. Vælg en uden hank, hvis du vil kunne holde koppen med begge hænder. Er det latte, dit hjerte banker for skal koppen naturligvis også være stor, men du kan også tage et kig blandt vores vandglas, hvor vi har kraftige glas, der klarer varme drikke.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>