Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Isskeer

En god isske giver flottere, mere kompakt kugleis og gør serveringen nemmere og sjovere. Læs mere nedenfor.

Isskeer - det skal være lækkert at servere is!

Servér din is som en professionel. Vores isskeer er tiltænkt både professionelle og is-elskere, der gerne vil kunne servere is med respekt for råvarerne. Vi har både isskeer i keramik, i klassisk aluminium og med belægning, der gør det meget nemt for isen at slippe skeen. Vi har desuden skeer i flere størrelser, så du kan vælge mellem skeer til små og store kugler is. 

En god isske giver de bedste kugler is - også derhjemme

Uanset om favoritten er jordbær, chokolade, pistacie eller noget fjerde, og uanset om du vil have den gammeldags - i vaffel med flødeskum og syltetøj - eller i et bæger, så er det bare en langt mere lækker oplevelse at have en rigtig isske, når du serverer is.

En god isske giver flottere, mere kompakt kugleis, samtidig som den gør serveringen nemmere og sjovere. Det skal jo desuden gerne gå lidt stærkt, så isen ikke når at smelte, før den bliver serveret. Med en god isske kan du lave flot kugleis i løbet af få sekunder. 

Is skaber sommerstemning

I den varme sommerhede er der sjældent noget bedre end en cremet, lækker is til at køle en lidt ned. Og mange elsker også is så meget, at sommermånederne er et lige lovligt kort vindue til at være den eneste is-sæson, vi har på et helt år.

Hvis man kan lave en rigtig lækker is derhjemme efter kunstens alle regler, er det jo også lige før, at man - med lidt fantasi og den rigtige musik i højtalerne - kan lege, det er sommer, selv når der er langt dertil.

Man kan altid blive bedre til desserter

Er du vild med at desserter, bagning og madlavning, så har du nok det primære udstyr på plads - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted. Er du klar til at tage dine evner - og dine heldige gæster - til et nyt niveau, så er det rette redskaber helt afgørende for, hvor godt du vil lykkes. Derfor er det vigtigt både for smagens og udseendets skyld, at du prioriterer noget godt udstyr.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer i køkkenet!