Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Isskeer

3 kugler med det hele, tak! Mange slags isskeer og portionskeer med vand i håndtaget eller keramik. Super værktøj hvad enten du skal lave kugler af is eller fars.

Isskeer

Om sommeren bliver der spist mange is – rigtig mange endda. I den varme sommerhede er der sjældent noget bedre end en kold, cremet is fuld af smag til at køle dig lidt ned. Men is hører sig naturligvis ikke kun sommeren til. Is har altid været meget brugt i desserter, og det er da også de færreste, der ikke sætter pris på en lækker is, uanset om det er chokolade, pistacie eller vanilje, der er favoritten. Får du gæster i weekenden, og har du tænkt dig at servere is, så er du nødt til at investere i en god isske her fra siden. Som det gælder med alle andre desserter, så bliver isen bare lidt mere indbydende, hvis den er serveret med en iskugleske. Og ikke nok med, at resultatet bliver væsentligt flottere, så er det også meget sjovere og nemmere at bruge en isske. Se derfor vores store udvalg af isskeer her på siden i dag og find dem, du står og mangler for at kunne servere en flot dessert.

Server isen som en professionel

Hvis det er vigtigt for dig at kunne servere en flot dessert, der vil imponere dine gæster, så gælder det om at have fat i de rette redskaber. Uden en god iskugleske er det umuligt at skabe ligeså flotte, runde iskugler. Det skal gerne gå lidt stærkt, så isen ikke når at smelte, inden den bliver serveret, og med en isske kan du lave flotte kugler i løbet af få sekunder. Det kan også være, du selv er vild med en hjemmelavet isvaffel. I den forbindelse er du ligeledes nødt til at eje en isske, for ellers bliver det aldrig til en rigtig isvaffel.

Hos H.W.Larsen kan du finde isskeer, der lader dig servere is som en professionel. Vi har dem i både i klassisk aluminium og aluminium med belægning, der gør det endnu nemmere for iskuglen at slippe. Vi har skeerne i flere forskellige størrelser, så du både kan lave små og store iskugler. Vores iskeer her på siden er perfekte til både professionelt brug og amatørbagere, der gerne bare vil imponere sine gæster.

Lav smukke desserter med godt grej

Vil du gerne være skarp på at lave smukke desserter, så kræver det naturligvis en masse træning, men det kræver også noget godt grej – og det er lige præcis, hvad du finder her hos os. Ud over iskeer kan du nemlig også kaste dig over både et hav af forskellige bageforme, flødeskumssprøjter, dejskærere og meget andet. Vi har alt det, du skal bruge for at komme i mål med dine bageprojekter, så hold dig ikke tilbage, men bestil i dag. Vi sidder altid klar til at modtage din bestilling, og vi sender dine varer afsted i løbet af kun 2-5 hverdage. Fragten følger selvfølgelig med til en skarp pris, uanset hvor meget eller hvor lidt du bestiller.