Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Tallerkener

At your service! Nyd en frokost i det grønne eller en middag i pagt med naturen. Sæt de lækreste retter på menuen og sæt fantasien fri med stel fra hele verden. Enkelt og elegant, men uanset hvad - velsmagende og en fryd for både øjet og maven.

Skifer tallerken til dine anretninger

Har du brugt hele dagen på at lave lækkert mad til dine gæster? Hvorfor så ikke fuldende oplevelsen med en lækker anretning på skifer tallerkener, som giver et flot og rustikt look?

En skiferplade til mad kan bruges til alle former for madanretninger, men egner sig især godt til anretninger af f.eks. sushi, tapas, ostefade, smørrebrød, snacks og buffetanretninger. Skiferplader kan også bruges til indretningen i dit hjem, fx i dit køkken, ved at stille olie, salt og peberkværne på. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad skiferplader kan bruges til.

Hos H.W.Larsen har vi skifer tallerkener i mange forskellige størrelser, som passer til dine behov. Vi har både aflange, kvadratiske og runde skifer tallerkener eller skifer serveringsplader i forskellige mål.

Hvad er skifer?

Skifer er et naturligt produkt, som kommer fra en finkornet bjergart, som bl.a. dannes af ler og mudder. Skifer bliver i nogle lande brugt som byggemateriale, særligt som tagdækningsmateriale, hvilket siger lidt om hvor stærkt og holdbart et materiale skifer er. Hvis du sørger for at behandle og rengøre din skiferplade korrekt, kan du derfor regne med at dine skiferplader holder i mange år. Den meget lange levetid og den forholdsvise simple vedligeholdelse, gør desuden skifer til et meget miljøvenligt materiale.

Rengøring og behandling

Vi anbefaler ikke, at du putter din skifer tallerken i opvaskemaskinen eller skrubber tallerkenen hårdt med en skuresvamp, da det kan være med til at ødelægge og lave ridser på overfladen. Vi anbefaler derfor, at rengøringen af dine skifer tallerkener foregår med en våd klud, eller at vaske den skånsomt i hånden med varmt vand og mild sæbe.

Skal du bruge dine skiferplader til mad, så er det nødvendigt med en overflade behandling. Det er en god ide, at behandle din skifer tallerken allerede inden du tager den i brug første gang. Pladen er fremstillet af naturskifer, og pladen kan derfor hurtig risikere at få pletter, hvis du ikke får den behandlet ordentligt.

Vi anbefaler, at du behandler dine skiferplader med stenolie. Stenolie er let tilgængelig, og kan købes i de fleste byggemarkeder. Det er en god ide, at påføre olien 2 gangen, inden din nye skifer plade tages i brug. Husk altid at tørre skiferpladen af med en fugtig klud, når du er færdig med behandlingen.

Når pladen begynder at blive mat i farven, så ved du, at det er ved at være tid til en ny behandling.

Køb din skifer tallerken hos H.W.Larsen

Skulle du gå hen og fortryde dit valg, så har vi hos H.W.Larsen altid 365 dages fuld returret på alle vores varer. Har du brug for et andet udtryk eller stil til dine anretninger, så kan vores tallerkener fra Bitz, Raw eller Larsens bedste være et godt bud.

Husk også at vi tilbyder landsdækkende prisgaranti på alle vores produkter. Det vil sige, at hvis du finder en identisk vare billigere et andet sted, så prismatcher vi altid – på alle vores 23.000 varenumre.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W.Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>