Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Udstikkere

Vi stikker det gerne ud i kagedej! Som hjerte eller dråbe. Du finder et stort udvalg af diverse udstikkerforme, udstikker og udstikkersæt hos H.W. Larsen.

Udstikkere

På denne side har vi samlet alle vores udstikkere,udstikkerforme og udstikkersæt. Kageudstikkere kan bruges til alverdens ting ogsager, og ikke kun kager. Du kan fx bruge dem til fondant, brød, pålæg ogfrugt, hver gang du føler for at gøre lidt mere ud af børnenes madpakker, ellerbørnene selv synes det er vældig underholdende. Det kan også være, du bare selver vild med at bage, og kan lide at eksperimentere med forskellige former.Hertil vil udstikkere også være et oplagt valg, og vores udvalg af dem er stortog varieret, så du kan vælge mange forskellige slags og kombinere dem på krydsog tværs. Når du brugere udstikkere i din bagning, så er det kunfantasien, der sætter grænserne for, hvad du kan kreere. Gå derfor på udkigblandt vores mange kageudstikkere i dag og udvælg dem, du mangler tilsamlingen.

Stort udvalg af kageudstikkere

Hos H.W.Larsen kan du kaste dig over et væld afkageudstikkere, der egner sig til lige præcis det, du skal bruge dem til. Voresudvalg byder på især metaludstikkere i både runde, firkantede, ovale,dråbeformede, trekantede mm. Skal du bage med børnene, så overvej at købeudstikkere formet som figurer i form af hjerter, stjerner, blomster og megetandet. Glem ikke, at udstikkere også er yderst velegnede til brug i trylledej. Defleste af vores udstikkere fås i sæt af 3 eller flere. Nogle sæt rummer helt optil 42 forskellige dele. Vælger du at købe dine udstikkere i metal af rustfrit stål,så vær opmærksom på, at de som udgangspunkt godt kan tåle at komme iopvaskemaskinen. Dog vil vi altid anbefale, at du vasker dem op i hånden. Såkan du være sikker på, at de ikke tager skade. Du kan også vælge udstikker iporcelæn eller silikone – så er de nærmest umulige at slide op.

Find alt til bagning her

Hvis du er glad for at stå i køkkenet og lave småkager,lagkager eller noget helt tredje, så ved du også, hvor vigtigt det er med detrette udstyr. Enhver bageentusiast med respekt for sig selv, har naturligvis etvæld af kageudstikkere til rådighed, men står du og mangler en ny form, så findden hos os. Husk, at vi også tilbyder en masse andre spændende bageartikler. Dukan dykke ned i et flot udvalg af både kageforme, bagepensler, chokoladeredskaberog meget andet. Skulle du være i tvivl om noget, så skærer vi det gerne ud ikagedej for dig – giv os et kald på tlf. 33 24 11 22 for at få svar på dinespørgsmål. Når du bestiller hos os, bestræber vi os altid på at levere i løbetaf 2-5 hverdage, og dermed kan du hurtigt komme i gang med at eksperimentere.