Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Udstikkere

Kan du lide at eksperimentere i bagekøkkenet, vil du have stor glæde af et lille arsenal af udstikkere i forskellige former. Læs mere nedenfor.

Udstikkere - gør det nemt at trylle i køkkenet

Er du vild med at bage og kan lide at eksperimentere med forskellige former, vil du have stor glæde af at eje et lille arsenal af forskellige udstikkere. Kombiner dem på kryds og tværs, og skab nye former for bagværk i dit køkken. Det er virkelig kun fantasien, der sætter grænser for det flotte og kreative resultat, når du bruger udstikkere som forme i din bagning.

Kager i cirkler, kvadrater, stjerner, blomster og blade

I vores udvalg kan du blandt andet vælge udstikkere i forskellige grundformer, herunder runde, ovale, trekantede og firkantede udstikkere. Mange af vores udstikkere fås i sæt af tre eller flere, og vil du finde noget, som gør det særlig sjovt for børn og barnlige sjæle at være med i køkkenet, tilbyder vi også udstikkere i figurer til at lave kager og andet formet som fx hjerter, stjerner, blomster og blade. 

Mere sjov i hverdagen med udstikkere

Husk at du kan bruge udstikkere til langt mere end blot kager. Prøv fx at bruge udstikkere til at lave nye former af brød, pålæg og frugt, hvis du skal lave en madpakke til nogen. Så får du hurtigt sat et smil på modtagerens læber, selv om indholdet er det samme som altid. Udstikkere er i øvrigt også yderst velegnede at have med på legebordet, når der skal leges med trylledej.

Det med småt

Udstikkere af rustfrit stål tåler at komme i opvaskemaskinen, i hvert fald på papiret. Holdbarheden øger dog, hvis du vasker dem op i hånden, hvilket vi derfor anbefaler.

Man kan altid blive bedre til at bage

Er du vild med at bage, så har du nok det primære bageudstyr, så du kan bage lækre kager og dejligt brød - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit bageeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer på bagebordet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>