Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Skåle

På denne side finder du et kæmpe udvalg af skåle i forskellige farver, former og materialer. Gå på opdagelse bland små skåle til servering af snacks, over mellemstore skåle til suppe og nudler, til større serveringsskåle til salat, pasta og kartofler. Vi har også mange fine sauceskåle og sukkerskåle med låg. Læs mere nederst på siden.

Skåle til servering af alt, hvad hjertet begærer

Skåle er et vidt begreb, for man bruger jo skåle hele tiden til alt fra opbevaring til servering og til at spise fra. En flot serveringsskål får maden til at fremstå mere appetitlig og højner niveauet for hele det dækkede bord. En flot skål med frugt kan ligefrem sende tankerne i retning af et klassisk stilleben.

På denne side finder du et kæmpe udvalg af skåle i forskellige farver, former og materialer. Her finder du alt fra små skåle til servering af snacks og tilbehør til middagen, over mellemstore skåle til servering af forretter, suppe og nudler til større skåle til servering af fx salater, pasta og kartofler. Vi har også mange fine sauceskåle og sukkerskåle med låg.

Den rigtige skål til dine behov

Vi har et godt sortiment af ovnfaste skåle i keramik, der er solide og fremstår i klassiske designs. Skålene er oplagte, når du fx skal servere en gryderet og vil holde retten varm indtil servering. Desuden kan du finde et bredt udvalg af melaminskåle med og uden trælook, der virkelig pynter på bordet. Og med vores fine, mønstrede skåle af glas er det oplagt at servere dekorative retter med flotte farver, fx farverige salater, bær og slik. Bare for at nævne nogle eksempler!

Vores skåle kommer desuden i mange prisklasser, så du kan finde noget uanset hvilket budget, du har lagt dig fast på. 

Skåle i porcelæn kan holde hele livet

Hvis du investerer i porcelænskåle i god kvalitet, og du passer godt på dem, kan de faktisk holde en livstid. Husk at skylle skålene af efter brug, hvis du har serveret mad, der kan sætte farve af, fx rødbeder, hindbær, blåbær og gurkemeje. Syreholdige ingredienser kan også slide på porcelænets overflade.

Gør det også til en god vane at stille skålene på plads ved at stille dem direkte oveni hinanden i stedet for at skyde dem på plads. Hvis du har skåle af porcelæn, og du begynder at se sorte streger i overfladen, er et godt trick at gøre dem rene med rengøringsmiddel til keramiske komfurer.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>