Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Portionsglas og asietter

På denne side kan du vælge mellem dekorative portionsglas og asietter, der gør halvdelen af arbejdet med serveringen for dig. Glassene er gode til mousse, frugt, bær - og måske hjemmelavet - is. Læs mere nederst på siden.

Dessertglas - dekorativ servering af is og andet sødt

Uanset om favoritten er jordbær, chokolade, pistacie eller noget fjerde, er en flot servering af is og andre desserter en nem måde at skabe en festlig stemning på. På denne side kan du vælge mellem dekorative portionsglas og asietter, der gør halvdelen af arbejdet med serveringen for dig. Så skal du bare lægge isen, moussen eller en anden dessert op i glassene på en flot måde og dekorere med bær, kiks, nødder, chokoladesauce eller hvilken topping, du nu har lyst til.

Hjemmelavet is er hverdagsluksus

I den varme sommerhede er der sjældent noget bedre end en cremet, lækker is til at køle en lidt ned. Og mange elsker også is så meget, at sommermånederne er et lige lovligt kort vindue til at være den eneste is-sæson, vi har på et helt år.

Med en ismaskine nedkøler du din hjemmelavede is på rekordtid - meget hurtigere end i fryseren. Den største fordel er dog, at du slipper for at bekymre dig om iskrystaller, da maskinen sørger for at røre isen undervejs. Du skal blot tilføje de ønskede ingredienser, og så klarer ismaskinen stort set resten selv.

Se vores ismaskiner her >>

Mangler du også en isske?

En god isske giver flottere, mere kompakt kugleis, samtidig som den gør serveringen nemmere og sjovere. Det skal jo desuden gerne gå lidt stærkt, så isen ikke når at smelte, før den bliver serveret. Med en god isske kan du lave flot kugleis i løbet af få sekunder.

Se vores isskeer her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>