Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Hævekurve

Der bor en bager...! Og han bruger hævekurve til at hæve sit brød i, for det giver et flot mønster i det færdig bagte brød.

Hævekurve

Her på siden finder du vores udvalg af hævekurve. En hævekurv er et fantastisk redskab til efterhævning af brød. Kurven sikrer både et flot udseende på dejen, men også en lækrere krumme i brødet. Er du derfor vild med at bage, så er du nødt til at eje en hævekurv. Måske tænker du ikke, der kan være så stor forskel på hævningen, men resultatet finder du først ud af, når du prøver det, og det vil helt sikkert overraske dig. Når du bager brød med en hævekurv, sker der det, at kurven støtter dejen, når den hæver, hvilket bidrager til, at dejen bliver mere smidig og luftig. Det er ganske ukompliceret at bruge en hævekurv, og der er derfor ingen grund til at vente. Dyk ned i vores store udvalg af forskellige hævekurve til brød lige her. Vi har lidt forskellige at vælge imellem, så det gælder blot om at finde den form og det mønster, du står og mangler.

Køb hævekurve til brød her

Hos H.W.Larsen ved vi, hvor vigtigt det er med alt det rette udstyr, hvis du gerne vil være god til at bage. Måske har du allerede masser erfaring med at bruge hævekurve, men hvis ikke, er det bare om at komme i gang. En hævekurv er meget nemt at anvende. Inden du smider brødet i kurven, er det vigtigt, du meler hævekurven grundigt, og den skal gerne have lidt mere mel, end du tror. Hvis ikke du bruger mel nok, risikerer du, at dejen hænger fast i kurven, og det vil ødelægge mønsteret og dem flotte form. I de fleste tilfælde bruges hævekurven til efterhævning, men i enkelte tilfælde kan du også komme dejen direkte i kurven første gang, det skal hæve.

Så snart brødet er hævet op til kanten, vender du det forsigtigt ud på en bageplade med bagepapir. Når brødet er bagt, står du tilbage med en flot og rillet mønster og en lækker, sprød skorpe. Vi tilbyder hævekurve i mange forskellige materialer, former og størrelser. Vælg runde, aflange eller firkantede hævekurve i enten plastic eller træ. Nogle af kurvene fås i sæt, hvor du får 2 eller 3 størrelser med.

Find alt i bageudstyr hos os

Inden du bestiller din nye hævekurv til brød hjem, så glem ikke at tjekke hele vores udvalg af bageudstyr ud. Her finder du alverdens ting og sager lige fra bageforme og -pensler til dejskærere, chokoladeredskaber, sprøjteposer og meget andet. Alt sammen finder du til skarpe priser, for vi tilbyder nemlig prismatch. Det betyder, at du får alle vores produkter til den bedste onlinepris. Så behøver du ikke bekymre dig om at betale for meget. Send din bestilling afsted i dag – så sørger vi for levering i løbet af kun 2-5 hverdage. Er du i tvivl om noget angående vores varer eller betingelser, kan du give os et kald på tlf. 33 24 11 22. Vi sidder klar til at hjælpe dig.